Gynolaser - pomohl někomu?

1062
11.2.18 21:49

gynolaser- pomohl někomu?

Chci se zeptat, jestl někomu z vás pomohl laser pochvy a bylo to při prvním ošetření. Případně, kde to bylo a za jak dlouhou dobu byl vidět/cítit výsledek.?

Podstoupila jsem první ošetření na jedné estetické klinice, ale po 6 týdnech rozdíl nevidím (možná mi efekt připadal první 3 dny po ošetření). Mám uretrokélu, problémy s močením a povolené stěny po druhém porodu.

Teď mi doporučují druhé ošetření, ale nemůžu se rozhodnout, je to docela drahé a bojím se, že to zase nepomůže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13672
11.2.18 22:09
@sarusa4 píše:
Chci se zeptat, jestl někomu z vás pomohl laser pochvy a bylo to při prvním ošetření. Případně, kde to bylo a za jak dlouhou dobu byl vidět/cítit výsledek.?

Podstoupila jsem první ošetření na jedné estetické klinice, ale po 6 týdnech rozdíl nevidím (možná mi efekt připadal první 3 dny po ošetření). Mám uretrokélu, problémy s močením a povolené stěny po druhém porodu.

Teď mi doporučují druhé ošetření, ale nemůžu se rozhodnout, je to docela drahé a bojím se, že to zase nepomůže. :nevim:

Já po druhém velmi komplikovaném porodu chodila na Biocon do Podolí- asi rok, než jsem zase otěhotněla- pomohlo to hodně i v tom smyslu, že třetí porod jsem měla bez nástřihu (a to jsem byla úplně bez vody- nasucho, měla jsem oligohydroamnion, při porodu už jsem neměla žádnou vodu. Za mě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.2.18 22:54

@enny3 Díky za reakci. Taky mi Biocon v Podolí doporučovali, ale pomůže to i na povolené poševní stěny, močovou trubici a měchýř :nevim:??Myslela jsem si, že to je na svalypánevního dna a ty mám prý v pořádku. Taky jsem uvažovala před rokem o třetím těhotenství, ale teď díky těmto problémům nevím. Možná bych měla být ráda, pokud se mi to vůbe pomůže trochu zlepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.2.18 23:10
@sarusa4 píše:
@enny3 Díky za reakci. Taky mi Biocon v Podolí doporučovali, ale pomůže to i na povolené poševní stěny, močovou trubici a měchýř :nevim:??Myslela jsem si, že to je na svalypánevního dna a ty mám prý v pořádku. Taky jsem uvažovala před rokem o třetím těhotenství, ale teď díky těmto problémům nevím. Možná bych měla být ráda, pokud se mi to vůbe pomůže trochu zlepšit.

Jo pomůže to na všechno popisované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.2.18 23:19

@enny3 A prosím ještě kolik bylo potřeba sezení, aby se to nějak projevilo? Opravdu to pomohlo i na hypermobilitu močové trubice? Promiň, ale zkouela jsem rehabilitace, cvičení, laser, ale nic to nezlepšilo, tak jsem nedůvěřivá trochu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.2.18 07:41
@sarusa4 píše:
@enny3 A prosím ještě kolik bylo potřeba sezení, aby se to nějak projevilo? Opravdu to pomohlo i na hypermobilitu močové trubice? Promiň, ale zkouela jsem rehabilitace, cvičení, laser, ale nic to nezlepšilo, tak jsem nedůvěřivá trochu :mavam:

Tím jsem netrpěla, ale mají to napsané, že to pomáhá, chodí tam stranšě moc lidí, takže bych řekla, že to pomáhá na vše uvedené. Hele hodně- deset v kuse- 2× týdně, pak jednou týdně pár měsíců, pak jednou a měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí