Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Milas to co čtu tak se divím ![]()
Já jdu na laparku v pondělí a bude mě operovat primář,tak teď nevím co a jak????
Katka1311 píše:
Milas to co čtu tak se divím
Já jdu na laparku v pondělí a bude mě operovat primář,tak teď nevím co a jak????
Ale ve ktere nemocnici? A jak se jmenuje?
Katka1311 píše:
Milas to co čtu tak se divím
ja jsem z Tesina, chodila jsem k Fialovi a taky mi v unoru 2007 udelal laparku, a houby a houby.
Pochybuji ze se ji naucil uz delat. Loni v prosinci jsem utekla k Lipkovi a ten me ihned poslal do Caru. Ve Fertimedu me Sobek ihned poslal do Prostejova.
Katka1311 píše:
No v Karviné-Ráj primář Fiala.Fakt mám z toho hrůzu
Doktor fajn, nejdriv mi rek ze je vse ok a po 3 tydnech mi rekl ze je taky vse ok akorat to budu mit komplikovane a tehdy spackal, opravdu vse co se dalo. Bal se mi odstranit srusty. Dobre ze?
Ty jo to mi ani neříkej!Fakt jsem z toho v šoku
.
Pak vím že je ještě soukromá klinika ve Stonavě.
Katka1311 píše:
Ty jo to mi ani neříkej!Fakt jsem z toho v šoku.
Pak vím že je ještě soukromá klinika ve Stonavě.
me to doporucil Sobek a umeli bo se to ucili v nemecku. A ja jsem mela v papirech srusty, tak me poslal primo tam.
Jinak nas car dela primo hydrolaparku, ta je spodem.
Pokud nemas po operaci slepaku, a nebo infekci, zanetu mocaku a tak tak se nemas ceho bat.
Nejsi nahodou taky z Tesina?
Slepák ještě mám,zánět močáku jsem měla kdysi.
Z Těšína ne ne ale z Orlové.Jak dlouho si byla v nemocnici po laparce?
V karvine na druhy den jsem sla domu.
Z prostejova o den pozdeji mela jsem dren. A nikdy me nic nebolelo. Proste nic.
v Orlove jsem o prazdninach na OA delala rekvalifikaci. Jak je svet maly.
Ty chodis do FM v Olmiku?
Ja chodila do FM Ostrava 3 mesice, a mela cysty jak blazen. Ha jsem vysadila v cervnu 2006.
sestrenka z bohumina po 1 ivf potratila, z 2 ivf ma kluka k 35 narozkam, loni v lednu se narodil. Letos v lednu otehotnela spontalne a ma krasne jednovajecne kluky.
Já měla taky narozky v lednu bylo mi 35 tak to jsem se sestřenkou stejně ale bez mimi.
Jj chodím do FN Olomouc ale 1IVF bylo v Ostravě.
Moc děkuji za info ohledně laparo v KA
.
Katka1311 píše:
Já měla taky narozky v lednu bylo mi 35 tak to jsem se sestřenkou stejně ale bez mimi.
Jj chodím do FN Olomouc ale 1IVF bylo v Ostravě.
Moc děkuji za info ohledně laparo v KA.
jo tak te uz letos bylo 36.
A me v lednu bude 29 a taky bez mimi. A to uz 5 a pul roku se snazime.
Zname vyslo az 7 ivf a to ji rikali ze musi adoptovat. Ale ve 37 se dockali. Me delali laparku hned a k tomu veskere vysetreni. V patek jdu uz na 5 iui.
Snad ti dopadne ta laparka dobre! Drzim pesti!
Milas letos mi bylo 35 asi jsem to blbě napsala
.
Jsem zvědavá jak to dopadne
.