Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bubu25 píše:
Ahojky holky,nemáte někdo osobní zkušenost s Mudr. Kovářem? Resp. jedná se mi hlavně o přístup, spokojenost, reference atd. ráda bych u nich absolvovala tu hysteroskopii bez narkozy kterou uvádí na svých stránkách.
Díky moc všem za názory!!!
Já u něho byla před 4,5 lety na 3D utz a byl to velice sympatický a milý pán.No ale jaký je mudr jako takový,tak to neporadím,byla jsem tam jen jednou.
Bubu25 píše:
Ahojky holky,nemáte někdo osobní zkušenost s Mudr. Kovářem? Resp. jedná se mi hlavně o přístup, spokojenost, reference atd. ráda bych u nich absolvovala tu hysteroskopii bez narkozy kterou uvádí na svých stránkách.
Díky moc všem za názory!!!
Je dobry akorat hodne vytizeny.
Kdyz jsem byla tehotna tak uz nebral,tak jsem sla k te dotor.co ma s nim spolecnou ordinaci i ta je fajn.Ale takove zakroky dela asi jen on ![]()
My vlastne u neho byli taky na 3D ultrazvuku a byl tam i muj pritel a porad se chlapi spolu chlamali ![]()
A nedelaji to i ve Stonave.Je tam taky jakesik centru.Moje mamka tam byla kecala bych na cem,mela neco s delohou a taky byla spokojena.
Bubu25 píše:gorina píše:Tak to se mě moc ptáš kočko
A nedelaji to i ve Stonave.Je tam taky jakesik centru.Moje mamka tam byla kecala bych na cem,mela neco s delohou a taky byla spokojena.netušim já jsem z Jížních Čech takže jako tam znám prd
a všude se uvádí jen ten Havířov
od nás je to 400 km
Neboj Havirov je takova mala dira,ale kdybys potrebovala zavedu te tam bydlim hned vedle toho ![]()
Ty jo, a co je to za operaci, že to dělá zrovna jen Kovář? Já u něho taky byla a znám ho i trochu od známého, co s ním dělal, tak asi jako odborník je dobrý, ale mi připadal dost takový frajer. Ale to je asi u operace jedno, že? Hlavně, aby to uměl.
A pracovně je vytížený až běda, to je pravda.
No tak kdybys potrebovala nekdy zavest napis SZ.Dneka uz jdu do hajan ![]()
Bubu25 píše:gorina píše:Tak to se mě moc ptáš kočko
A nedelaji to i ve Stonave.Je tam taky jakesik centru.Moje mamka tam byla kecala bych na cem,mela neco s delohou a taky byla spokojena.netušim já jsem z Jížních Čech takže jako tam znám prd
od nás je to 400 km
Na takove veci jsou machri v Prostejovske nemocnici. I kdyz jsem kousek od Havirova byla jsem v Prostejove. Cca 120km. Fakt super!
Bubu25 píše:milas píše:no jo kdyz to je prostredi nemocnice jako takovy a uz jen to je pro me proste ja nevim jak to rict - odrazujiciBubu25 píše:Na takove veci jsou machri v Prostejovske nemocnici. I kdyz jsem kousek od Havirova byla jsem v Prostejove. Cca 120km. Fakt super!gorina píše:Tak to se mě moc ptáš kočko
od nás je to 400 km
To ti verim ale ta nemocnice je fakt suprove zarizena. Je nova. Je dobra a spickovi doktori. Se mnou si nevedeli rady jinde a tam jo.
Bubu25 píše:milas píše:Kazdopadne je to dobry vedet protoze nikdy nevis ze joBubu25 píše:To ti verim ale ta nemocnice je fakt suprove zarizena. Je nova. Je dobra a spickovi doktori. Se mnou si nevedeli rady jinde a tam jo.milas píše:no jo kdyz to je prostredi nemocnice jako takovy a uz jen to je pro me proste ja nevim jak to rict - odrazujiciBubu25 píše:Na takove veci jsou machri v Prostejovske nemocnici. I kdyz jsem kousek od Havirova byla jsem v Prostejove. Cca 120km. Fakt super!gorina píše:Tak to se mě moc ptáš kočko
od nás je to 400 km
takze nic nevylucuju ze tam trebas taky neskoncim …jsem he fazi patrani a zjistovani infa
takze taky moc dekuji za nazor!
Bubu25 píše:milas píše:Kazdopadne je to dobry vedet protoze nikdy nevis ze joBubu25 píše:To ti verim ale ta nemocnice je fakt suprove zarizena. Je nova. Je dobra a spickovi doktori. Se mnou si nevedeli rady jinde a tam jo.milas píše:no jo kdyz to je prostredi nemocnice jako takovy a uz jen to je pro me proste ja nevim jak to rict - odrazujiciBubu25 píše:Na takove veci jsou machri v Prostejovske nemocnici. I kdyz jsem kousek od Havirova byla jsem v Prostejove. Cca 120km. Fakt super!gorina píše:Tak to se mě moc ptáš kočko
od nás je to 400 km
takze nic nevylucuju ze tam trebas taky neskoncim …jsem he fazi patrani a zjistovani infa
takze taky moc dekuji za nazor!
Nemas zac. Opravdu. Me to doporucili mi v Caru.
Bubu25 píše:![]()
![]()
Tak mi laparku zpackali v karvine, otevrel me primar a podival se a pak zavrel.
V Prostejove jsem byla 2 hodiny na sale, odstranili veskere srusty a vycistili cele bricho a zanechali vejcovody. Takze klobouk dolu.
Byla tam pani co ji brali delohu laparkou a 3 dny na jip a 4 dny na pokoji a domu. Taky si je vychvalovala.
Milas to co čtu tak se divím ![]()
Já jdu na laparku v pondělí a bude mě operovat primář,tak teď nevím co a jak????
Katka1311 píše:
Milas to co čtu tak se divím
Já jdu na laparku v pondělí a bude mě operovat primář,tak teď nevím co a jak????
Ale ve ktere nemocnici? A jak se jmenuje?