Gynprenatal Havířov

20662
16.11.11 20:03
Bubu25 píše:
Ahojky holky,

nemáte někdo osobní zkušenost s Mudr. Kovářem? Resp. jedná se mi hlavně o přístup, spokojenost, reference atd. ráda bych u nich absolvovala tu hysteroskopii bez narkozy kterou uvádí na svých stránkách.

Díky moc všem za názory!!!

Já u něho byla před 4,5 lety na 3D utz a byl to velice sympatický a milý pán.No ale jaký je mudr jako takový,tak to neporadím,byla jsem tam jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19692
16.11.11 20:50
Bubu25 píše:
Ahojky holky,

nemáte někdo osobní zkušenost s Mudr. Kovářem? Resp. jedná se mi hlavně o přístup, spokojenost, reference atd. ráda bych u nich absolvovala tu hysteroskopii bez narkozy kterou uvádí na svých stránkách.

Díky moc všem za názory!!!

Je dobry akorat hodne vytizeny.
Kdyz jsem byla tehotna tak uz nebral,tak jsem sla k te dotor.co ma s nim spolecnou ordinaci i ta je fajn.Ale takove zakroky dela asi jen on :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.11.11 20:52

My vlastne u neho byli taky na 3D ultrazvuku a byl tam i muj pritel a porad se chlapi spolu chlamali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.11.11 20:57

A nedelaji to i ve Stonave.Je tam taky jakesik centru.Moje mamka tam byla kecala bych na cem,mela neco s delohou a taky byla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.11.11 21:04
Bubu25 píše:
gorina píše:
A nedelaji to i ve Stonave.Je tam taky jakesik centru.Moje mamka tam byla kecala bych na cem,mela neco s delohou a taky byla spokojena.
Tak to se mě moc ptáš kočko :nevim: netušim já jsem z Jížních Čech takže jako tam znám prd :think: a všude se uvádí jen ten Havířov :think: od nás je to 400 km :cert:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.11.11 21:06

Neboj Havirov je takova mala dira,ale kdybys potrebovala zavedu te tam bydlim hned vedle toho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.11.11 21:08

Ty jo, a co je to za operaci, že to dělá zrovna jen Kovář? Já u něho taky byla a znám ho i trochu od známého, co s ním dělal, tak asi jako odborník je dobrý, ale mi připadal dost takový frajer. Ale to je asi u operace jedno, že? Hlavně, aby to uměl. :think: A pracovně je vytížený až běda, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.11.11 21:12

Hele zitra tam radsi nevolej je svatek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.11.11 21:18

No tak kdybys potrebovala nekdy zavest napis SZ.Dneka uz jdu do hajan :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.11 22:09
Bubu25 píše:
gorina píše:
Tak to se mě moc ptáš kočko :nevim: netušim já jsem z Jížních Čech takže jako tam znám prd :think: a všude se uvádí jen ten Havířov :think: od nás je to 400 km :cert:

Na takove veci jsou machri v Prostejovske nemocnici. I kdyz jsem kousek od Havirova byla jsem v Prostejove. Cca 120km. Fakt super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.11 22:17
Bubu25 píše:
milas píše:
Bubu25 píše:
gorina píše:
Na takove veci jsou machri v Prostejovske nemocnici. I kdyz jsem kousek od Havirova byla jsem v Prostejove. Cca 120km. Fakt super!
no jo kdyz to je prostredi nemocnice jako takovy a uz jen to je pro me proste ja nevim jak to rict - odrazujici :nevim:

To ti verim ale ta nemocnice je fakt suprove zarizena. Je nova. Je dobra a spickovi doktori. Se mnou si nevedeli rady jinde a tam jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.11 22:26
Bubu25 píše:
milas píše:
Bubu25 píše:
milas píše:
Bubu25 píše:
gorina píše:
Na takove veci jsou machri v Prostejovske nemocnici. I kdyz jsem kousek od Havirova byla jsem v Prostejove. Cca 120km. Fakt super!
no jo kdyz to je prostredi nemocnice jako takovy a uz jen to je pro me proste ja nevim jak to rict - odrazujici :nevim:
To ti verim ale ta nemocnice je fakt suprove zarizena. Je nova. Je dobra a spickovi doktori. Se mnou si nevedeli rady jinde a tam jo.
Kazdopadne je to dobry vedet protoze nikdy nevis ze jo :pankac: takze nic nevylucuju ze tam trebas taky neskoncim …jsem he fazi patrani a zjistovani infa :jazyk: takze taky moc dekuji za nazor! :palec:
Bubu25 píše:
milas píše:
Bubu25 píše:
milas píše:
Bubu25 píše:
gorina píše:
To ti verim ale ta nemocnice je fakt suprove zarizena. Je nova. Je dobra a spickovi doktori. Se mnou si nevedeli rady jinde a tam jo.
Kazdopadne je to dobry vedet protoze nikdy nevis ze jo :pankac: takze nic nevylucuju ze tam trebas taky neskoncim …jsem he fazi patrani a zjistovani infa :jazyk: takze taky moc dekuji za nazor! :palec:

Nemas zac. Opravdu. Me to doporucili mi v Caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.11 22:45
Bubu25 píše: :pankac: :potlesk: :palec:

Tak mi laparku zpackali v karvine, otevrel me primar a podival se a pak zavrel.
V Prostejove jsem byla 2 hodiny na sale, odstranili veskere srusty a vycistili cele bricho a zanechali vejcovody. Takze klobouk dolu.
Byla tam pani co ji brali delohu laparkou a 3 dny na jip a 4 dny na pokoji a domu. Taky si je vychvalovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
16.11.11 22:51

Milas to co čtu tak se divím 8-o
Já jdu na laparku v pondělí a bude mě operovat primář,tak teď nevím co a jak????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.11.11 23:06
Katka1311 píše:
Milas to co čtu tak se divím 8-o
Já jdu na laparku v pondělí a bude mě operovat primář,tak teď nevím co a jak????

Ale ve ktere nemocnici? A jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí