Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ufff, tak dobrý
jen mě děsí ta menstruace… vždy ji mám pravidelně přesně na den… zatím ani bolesti břicha, které také vždy mám nemám..
Nezvracela jsem, ale měla jsem střevní potíže to až po pohlavním styku. To by snad nemělo mít vliv na HA? @JancaS84
@Anonymní píše:
Na test je ještě brzy…
Může to mít spoustu důvodů, tak uvidíš no. Ale myslím že alkohol na to vliv nemá.
Pardon, ale…
![]()
Přečti si příbalovej leták. Píšou tam něco o alkoholu nebo cole?
@Anonymní píše:
Nezvracela jsem, ale měla jsem střevní potíže to až po pohlavním styku. To by snad nemělo mít vliv na HA? @JancaS84
Jestli si měla průjem tak to může mít vliv na účinek HA. Je to určitě napsané v pribalovem letaku.
@Lulina999 o alkoholu nepíšou v příbalovém letáku nic, ale dočetla jsem se na internetu, že ve větším množství to účinek HA může snížit..proto se radši ptám.
@JancaS84 píšou tam, že pokud zvracím nebo mám průjem 4 hodiny po užití HA, tak to může změnit účinek, ale já měla průjem až tak 8 divim potom, tak by to mělo být v pohodě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli alkohol nebo zapíjení prášku colou snižuje účinnost HA jangee.
Měla jsem sex den před menstruací a dnes už to jsou tři dny a stále se nedostavila…menstruaci mám díky HA pravidelnou a teď se bojím, že jsem těhotná…
V den sexu jsem bohužel zapila prášek colou a v ten den jsem pila i dost alkoholu( i tvrdý).