Antibiotika - antikoncepce - byla jsem chráněná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.3.20 20:44

Váš názor,prosím uklidněte mě :)

Ahojky a pěkný večer, prosímvás jdu si pro názor, radu, píšu anonymně protože se stydím, že zrovna já takové machr přes antikoncepci do nečeho spadl, ale vysvětlím situaci, sama sice mysím, že se nic nestalo a nemusím jančit, ale víc názorů mě uklidní. Beru antikoncepci cca 4 roky, pravidelně, nikdy jsem nezapoměla jediný prášek, dělám vždy týdení pauzu, ted se stala nemilá věc, musela jsem mít na 10 dní antibiotika, trošku se mi to protáhlo protože mi první nesedly, tak mi dr napsala jiný, a vyšlo to na 10 dní, k věci, antibiotika jsem začala brát v pondělí 10.2 a v uterý 11.2 poslední prášek z plata, od středy (čvrtek, pátek, sobota, neděle, pondělí)do uterý jsem měla tu sedmidení pauzu, to jsem brala antibiotika celý týden, to vycházelo do čtvrtka 20.2 s tím, že středa 19 jsem nasadila nové plato, jako vždy, bože píšu jak dement snad to pochopíte :mrgreen: jde o to, že první dva dny nasazeného nového plata jsem brala antibiotika, vím, že to snižuje učinnost, s přítelem jsem přerušovala o všem věděl, nebyl problém, ale ted v sobotu si asi neuvědomil a ze zvyku se do mě udělal, z plata mám vzitých 9 prášků z nového plata, bez atb, s atb 11dní, myslíte že je nějaká pravděpodobnost, že bych mohla otěhotnět, ikdyž už jsem měla ikdybych počítala jen těch 9 dní prášky bez atb? Já myslím, že ne, ale furt to ve mě hlodá, tak bych chtěla váš názor? děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
2.3.20 20:47

Buď klidná, všechno je v cajku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
2.3.20 20:52

Myslím, že úplně v pohodě ;) i když se začíná brát nově antikoncepce, tak doktor říká že po týdnu bys měla být plně chráněna, takže v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.3.20 20:54

Ahojky,
predne tedy-co ja vim, tak ne vsechny typy antibiotik ovlivnuji ucinnost antikoncepce. Primo ta tvoje ano? Treba by te uklidnilo, kdyby byly tobe nasazene zrovna tou vyjimkou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
2.3.20 20:58

Po tydnu by to melo byt v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.3.20 21:45

Melo by to být v klidu :mrgreen: ale třeba já jsem exot, co má přes ha dítě :lol: neboj.. To se fakt stává tak výjimečně, že bych to u tebe nečekala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.21 12:32

Ahoj, měla bych otázku. Od 16. Do 19. Jsem brala antibiotika pivinorm na zánět močáku, potom po 4 dnech jsem měla 7denni pauzu a pak 3.3. Jsem si vzala první prášek zase z platíčka a měli jsme nechráněný styk. (po dobu užívání antibiotik jsme sex neměli) vím, že je to víc jak týden od brání antibiotik, ale zase se do toho zapocitalo i to, že jsem měla tu pauzu a prášky jsem nebrala, potřebuji uklidit. Na gynekologii jsem volala, říkali, že je to v pohodě, ale pro jistotu..

• Citovat
  • Upravit
12006
6.3.21 13:04

Na gynekologii říkali, že je to v pohodě, ale pro jistotu se zeptám odborníků na emiminu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.21 13:12

@Lekninka91 jedna slečna jinde psala, že se ptala doktorky i gynekologa, ti řekli, že ok a pak byla těhotná, takže asi tak :) Oni tehotní nebudou, jim to je jedno :) spíš, jestli to už některá řešila, zažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
6.3.21 13:38

Buď klidná. Když si začínala nový plato tak si ATB už dávno nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.3.21 13:58

@JancaS84 Moc děkuji:) neptala bych se na takovou blbost, ale ještě jsem to neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí