Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poprosím o Vaše zkušenosti. V dubnu jsem porodila a nyní dostala první MS. Zároveň jsem začala brát HA Lindinette 20. MS trvala 5 dnů, ale od té doby stále špiním. Sice jen trochu, ale přece. Ale hlavně mám stavy, jako
bych byla těhotná. Je mi pořád tak nějak divně a dnes v noci to byl fakt extrém. Probudila jsem se a asi hodinu myslela, že sebou někde seknu a bylo mi opravdu příšerně.
Před těhotenstvím jsem HA brala asi 7 roků a bez problému. Myslíte, že je to novým druhem HA nebo to může být něco jiného.
Těhotná 100% nejsem
.
Ahoj,
ja brala HA taky hodne roku (uz si to nepamatuju, mozna 9?), pak jsem prestala, asi po roce otehotnela, potratila a po potratu zacala brat tu stejnou HA a proste to neslo, bylo mi silene
Takze to mozne je a jak vidis, tak i u stejne HA… Od te doby nic neberu.
Ahoj,
po prvnim porodu vse bylo v pohode a po druhem se telo totalne zblaznilo, takze bych zmenila HA. Ja najednou v pulce cyklu mela silene bolesti bricha, zacala jsem pribirat a mela jsem migreny. Po pul roce jsem to vzdala a pozadala gynekologa o zmenu HA a vsechny problemy odeznely.
Terik
ave, zkus „přetrpět“ první cyklus a když se stav nezlepší ani při druhém platíčku, tak si nech antiko vyměnit. Já beru Yadine, ale první měsíc jsem myslela,že snad „pojdu“ , jak mi bylo zle.Normálně jsem dojela platíčko,udělala pauzu na MS - to už mi bylo o poznání líp, postupně problémy ustaly zcela a už se nevrátily ( normálně pokračuju v užívání).
Mi je blbě ze všech prášků HA, ale tenhle problém jsem měla vždy. Vyzkoušela jsem různé druhy včetně náplasti, ale nedá se to
Trápit se kvůli práškům rozhodně nebudu takže to nejím ![]()
Já zvracela absolutně po všech prášcích co mi dr. zkoušela napsat. A to naprosto neočekávaně bez varování (takže dost strašný). Pak mi zkusila NuvaRing s tím, že nezatěžuje žaludek a játra… světe div se - NIC. Už jsem ani nedoufala a nechtělo se mi investovat další peníze do něčeho v co jsem moc nevěřila (bohužel ta cena je dost vysoká - aspoň pro mě)