Kam s Mirenou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
18.6.08 11:25

Kam s Mirenou?

Ahoj holky,
prosím Vás, poraďte mi, na kterém bazaru nebo aukci bych mohla nabídnout Mirenu? (kde se můžou nabízet léky na předpis).
Mám doma jednu novou, nerozbalenou, nevyužiji ji a po kamarádkách jsem se už všude poptala :(
Díky moc za rady a tipy.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Fik
18.6.08 12:04

Hola, uz jsem ti poslala SZ,
mela bych zajem :) :)
Uz jsem ji mela a byla jsem MOC spokojena

• Citovat
  • Upravit
278
18.6.08 12:51

FIK to se tedy máš, já ji mám ale spokojená moc nejsem :( nikdy nevím kdy to dostanu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
18.6.08 14:31

ja jsem ji mela jeste nez jsem otehotnela/mimochodem otehotnela jsem hned po vyndani/
a menstruaci jsem vubec nemela, jen jsem ze zacatku - po zavedeni - par tydnu spinila.. ascorutin mi pomohl..
Vim ze jsou dva tabory, jedni na ni nadavaji, ja jsem v tom druhem - nemuzu si ji vynachvalit :)

• Citovat
  • Upravit
9548
18.6.08 20:41

Koukám, že s diskuzemi o Mireně se tu docela roztrhl pytel :-) Já patřím taky k druhému táboru - těch velmi spokojených (i přes počáteční dlooooooouhééééé špinění - teď už skoro nic a když, tak jen symbolicky), teď jsem jen zvědavá, kdy se mi podaří otěhotnět po vyndání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.6.08 20:52

Ja bych Mirenu take brala hned z fleku, ale můj doktor mi rekl, ze mi ji zavede za 6700,–, i kdyz v lekarne ji maji za 5 tisíc a tak mě tím vytočil, že ji převelice zvažuji… A na mou otazku, zda ten rozdíl je za její zavedení mi řekli že ne, že za zavedení se nic neplatí! Měli jste ji také takhle drahou oproti lékarně u svého gynekologa ?

• Citovat
  • Upravit
9548
18.6.08 21:05

Jojo, něco podobného :evil: sehnala jsem si ji po známosti z lékárny asi o 1200 levněji, hm nebo možná ještě víc vlastně, už si to přesně nepamatuju, dr byl velmi nadšený, když jsme mu řekla, že mám svoji a jeho dražší nechcu, ale za zavedení chtěl 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.6.08 08:08

mě teda nenapadlo nepátrat po lékárnách co stojí, ale mám ji přímo od dr za 5500 včetně zavedení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.6.08 11:16

Děkuji moc všem za názory k Mireně :)
Mohla bych se, prosím, jen připomenout s původním dotazem na rady a tipy, kde bych tu svoji nevyužitou mohla nabídnout?
Díky moc!
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.6.08 11:49

Vždyt už máš zájemkyni, ne?
elda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.6.08 17:40

Eldo, bohužel nemám :cry: Ale moooooc ráda bych měla :)
nepřihlášená Lenka

• Citovat
  • Upravit
1
8.7.08 19:51

a jak je to s Mirenou a tezkymi migrenami s poruchami zraku, trpim na ne od 13 let a kazda klasicka HA (pilulky) mi migreny zhorsuji. jak je to tady? nezhorsuje to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí