Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
prosím Vás, poraďte mi, na kterém bazaru nebo aukci bych mohla nabídnout Mirenu? (kde se můžou nabízet léky na předpis).
Mám doma jednu novou, nerozbalenou, nevyužiji ji a po kamarádkách jsem se už všude poptala ![]()
Díky moc za rady a tipy.
Lenka
Hola, uz jsem ti poslala SZ,
mela bych zajem
![]()
Uz jsem ji mela a byla jsem MOC spokojena
FIK to se tedy máš, já ji mám ale spokojená moc nejsem
nikdy nevím kdy to dostanu ![]()
ja jsem ji mela jeste nez jsem otehotnela/mimochodem otehotnela jsem hned po vyndani/
a menstruaci jsem vubec nemela, jen jsem ze zacatku - po zavedeni - par tydnu spinila.. ascorutin mi pomohl..
Vim ze jsou dva tabory, jedni na ni nadavaji, ja jsem v tom druhem - nemuzu si ji vynachvalit ![]()
Koukám, že s diskuzemi o Mireně se tu docela roztrhl pytel
Já patřím taky k druhému táboru - těch velmi spokojených (i přes počáteční dlooooooouhééééé špinění - teď už skoro nic a když, tak jen symbolicky), teď jsem jen zvědavá, kdy se mi podaří otěhotnět po vyndání…
Ja bych Mirenu take brala hned z fleku, ale můj doktor mi rekl, ze mi ji zavede za 6700,–, i kdyz v lekarne ji maji za 5 tisíc a tak mě tím vytočil, že ji převelice zvažuji… A na mou otazku, zda ten rozdíl je za její zavedení mi řekli že ne, že za zavedení se nic neplatí! Měli jste ji také takhle drahou oproti lékarně u svého gynekologa ?
Jojo, něco podobného
sehnala jsem si ji po známosti z lékárny asi o 1200 levněji, hm nebo možná ještě víc vlastně, už si to přesně nepamatuju, dr byl velmi nadšený, když jsme mu řekla, že mám svoji a jeho dražší nechcu, ale za zavedení chtěl 500,–
mě teda nenapadlo nepátrat po lékárnách co stojí, ale mám ji přímo od dr za 5500 včetně zavedení
Děkuji moc všem za názory k Mireně ![]()
Mohla bych se, prosím, jen připomenout s původním dotazem na rady a tipy, kde bych tu svoji nevyužitou mohla nabídnout?
Díky moc!
Lenka
Eldo, bohužel nemám
Ale moooooc ráda bych měla ![]()
nepřihlášená Lenka
a jak je to s Mirenou a tezkymi migrenami s poruchami zraku, trpim na ne od 13 let a kazda klasicka HA (pilulky) mi migreny zhorsuji. jak je to tady? nezhorsuje to?