Náplaste

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
286
11.6.08 18:15

Náplaste

Rozmýšľala som o nejakej antikoncepcii - s mužom používame kondómy, niekedy keď nie sú tak na to hupsneme i bez.
Keď tak rozmýšľam, druhé dieťatko ešte nechceme a s tými kondómami je to také nepohodlné.
Potrebovala by som niečo finančne nenáročné a hlavne niečo iné ako tabletky (ja nedokážem pár dní brať na čas ani antibiotika). Počula som niečo o náplasti, ktorá sa proste prilepí napr. na plece a funguje podobne ako tabletky (tiež obsahuje hormóny).
Máte niekto s tým skúsenosti? Ako to výjde finančne a je také niečo naozaj spoľahlivé???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
11.6.08 18:59

Spolehlivý to je stejně jak pilulky. Náplasti sem užívala ale nevyhovovaly mi, na okraje se mi chytal bordel a vůbec se ty okraje odlepovaly. Stojí cca 1500,–/3m. Teď mám kroužek, a sem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
11.6.08 19:06

A tu naplast je potrebné mať nalepenú stále alebo stačí len počas styku???hlúpa otázka, ale fakt sa v tom nevyznám :oops: A Sany co sa týka toho krúžku…napíš mi o tom niečo.dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.6.08 19:31

Náplast máš vždy na několik dnů. Koukni např. sem, kde je jedna taková popsána:

http://www.mojeantikoncepce.cz/evra_1_3.php#3

Já je tedy nikdy nepoužívala, ale taky se obávám, že by se kraje odlepovaly, že by se mohla uvolnit v bazénu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.6.08 21:05

Tak já náplastě používám ale pokud hledáš levnou Antikoncepci tak tahle patří d těm nejdražším. Já platím 950 na 3 měsíce. JInak v bazénu se to teda neodlepí ale okraje se odlepujou a bordel se na to chytá. Ale to nemá vliv na účinost. Každopádně to objetuju než abych musela každý den polykat prášek. Náplast napepíš vždykcy jeden den v týdnu po tři týdny (třeba v pondělí-tak 3 pondělky za sebou nalepíš, pak jeden týden ne, dostaneš to a další už zase lepíš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
11.6.08 22:59

Jo, náplast se mění každý týden, tři týdny po sobě a pak týden pauza. Kroužek se zavede na tři týdny a pak se na týden vyndá. Nevím co přesně chceš ještě vědět, kdyžtak se ptej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.6.08 09:02

Sany co je zac ten krouzek???? To je hormanalni? dej nejaky odkaz, slysim to prvne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
12.6.08 11:52

Jmenuje se Nuvaring, je to silikonový kroužek, zavádí se jako tampón, zůstane 3t pak se na týden vyndá a pak se zavede nový, stojí cca 1000,–/3m. Je hormonální, působí stejně jak pilulky ale nezatěžuje trávicí trakt, nemusí se denně myslet na pilulku, při sexu cítit není, nevypadává. Ani normálně cítit není jen zezačátku sem ho asi první 3dny jako cítila, ale to hned přešlo spíš to bylo psychický.

http://www.novinky.cz/…oncepci.html

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí