Lunafem - bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
107
12.6.08 12:26

lunafem

Ahoj holky, nemáte některá náhodou zkušenosti s tou HA?
Chtěla jsem nějakou HA zkusit, dostala jsem tuhle a už v půlce prvního platíčka skučím bolestí, pořád krvácím, jeden den slabě, pak zas silně, plus mám průjem a zvracím (a zároveň se mi i přes funkční antidepresiva vrátila epizoda deprese). Do toho jsem měla jeden nechráněný styk, partner se strašně těšil, že to poprvé vyzkoušíme bez kondomu a bez přerušení. Čili ješte nejistota, jestli z toho nebude mimčo. To jsem na hormony tak přecitlivělá jen já, nebo je nás víc? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6337
12.6.08 13:21

ahoj, tak já tuto antiko užívám taky první měsíc. Špiním celou dobu užívání, do konce platíčka mám ještě 10 tablet, tak jsem včera volala k mudře a ta mi na:,–(ila léky na zastavení toho špinění a příští měsíc by to mělo být už ok.
Ale žádné změny nálad nebo bolesti břicha nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.6.08 11:08

Diky za odpoved, ja mam akorat Ascorutin, bravala jsem to, kdyz jsem behem ovu spinila. Nedala ti nahodou tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.08 11:55

Ahoj, já tuto HA beru už 7 měsíců a od začátku bylo vše v pohodě. Brala jsem předtím Minervu (od stejně firmy), takže asi i proto mi to sedlo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barča K.
21.10.10 17:31

Tuhle antikoncepci už nikdy víc!!!
Dobírám první platíčko, každý den mám šílené deprese, migrény, zvracím, točí se mi hlava, lítá mi tlak, rozhodí mě sebemenší kravina (např. i cesta do obchodu nebo nějaká delší trasa, protože mám strach, že se zase pozvracím), mám strašné průjmy, změny nálad a nedokážu udržet emoce. Nejdříve jsem si myslela, že jsem nemocná, byla jsem 3 dny v nemocnici na pozorování a zjistili mi, že jsem úplně zdravá, takže tím to být nemůže. Šíleně se mi potí ruce a jsem z této antikoncepce úplně rozhozená. Dříve jsem rok brala Regulon, ale přibrala jsem po něm 7 kg, ale bylo mi aspoň dobře, tohle se fakt nedá vydržet. I když někomu tato antikoncepce sedne, zvláště ty citlivé z nás před ní důrazně varuji… :-?

• Citovat
  • Upravit
piem
2.4.11 03:23

:-(

Taky varuji ty citlivé před HA lunafem. Mám šílené deprese, průjem, silná menstruace a bolesti břicha, zvracení a šílený hlad, který se nedá vydržet, i když jím 6× denně. Což u mě není zvykem, protože já dřív vydržela i dva dny bez jídla a byla jsem v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
55
5.5.11 17:23

Ahoj, já tuto antikoncepci užívám čtvrtý měsíc a nemám vůbec žádné problémy. Naopak jsem ráda že je to antikoncepce s dost nízkým obsahem hormonů a je i za dobré peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.12.11 16:36

Lunafem jsem brala tři roky a naprosto bez problémů, a to citlivější než většina žen určitě jsem. Ale změnu jsme při braní žádnou nepocítila. U mně naprostá spokojenost a pokud tomu nebude nic bránit, po porodou bych se k ní ráda vrátila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí