Kondomy - alergie? Jakou HA?

5533
17.6.08 09:51

Kondomy - alergie? Jakou HA?

Ahoj holky,
omlouvám se za tento dotaz, ale je možné mít alergii na kondomy? Od porodu (asi tak 10 měsíců) používáme kondomy, ale když neseženeme „naši“ značku, a používáme jinou, tak se můžu zbláznit. „Dole“ mě to svědí, jsem celá červená skoro až do krve a na sex pak nemám pomyšlení třeba i dva týdny - což u nás není vůbec obvyklé :oops: ........

Před pár dny jsem definitivně přestala kojit, tak uvažuji o HA, můžete mi prosím nějakou poradit? Hodně přemýšlím o Yadine, ale nejsem si tak úplně jistá. Vždycky jsem po každé HA přibrala - což už se mi fakt nechce, a byla bych ráda i kdyby měla dobrý vliv na pleť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
17.6.08 10:13

No jistě že můžeš mít alergii na kondomy, já ji mám taky :roll: , nesnesu latexový. I na určitý typ lubrikačního gelu.
Dneska jsou alergie snad na všecko :? .
A HA bohužel neporadím J*

• Citovat
  • Upravit
1064
17.6.08 10:14

muze to byt reakce na latex. muj bratranek to ma a nesnese ani dotyk s ochrannymi rukavicemi, to mu pak pindour otece az hruza

a nechces zkusit treba telisko, kdyz mas deti?? ja o nem taky uvazuju. nechala jsem si o porodu dat injekci a porad spinim, je to na …s hormonama jsem obcas mela problemy,ale spis psychickeho razu-deprese, byla jsem protivna. a hlavne musis na to denne myslet(proto jsem puvodne sla do te injekce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
17.6.08 12:55

Alergie je samozřejmě možná. Tu Yadine musíš vyzkoušet a uvidíš, já ji užívala, takže přibírat by se po ní nemělo a pleť sem měla dobrou, když sem bez HA tak pleť hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twerinka
13.11.12 10:44

ATK

Děvčata a milé ženy po antikoncepci se nepřibírá, nezajistí to že přiberete. Co se stává je že vám mnohem častěji navodí pocit chuti „na něco“ dobrého ebo necítíte že už máte dost po samotné pilulce nepřiberete. samozřejmě ATK zadržuje i vodu ale není to tak že by jste zadržovali 10kg vody :-) vím že je to nic moc ale je to tak věřte mi jsem zdravotní sestra.

• Citovat
  • Upravit
10405
13.11.12 10:49

Tak a ja jsemsi řikala že coto je používáme taky kondomya po sexu me to dela taky strasne mě to dole svedi mohla bych se udrbat a pak me to tam boli a na sex neni vubec chut :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.15 21:01

Ahoj holky,

obnovuji diskuzi…s manzelem pouzivame kondomy, myslela jsem si, ze mam ted nekolikrat za sebou kvasinky, ale asi to je nasledkem pouziti kondomu, ve ct vecer pouzit a v patek dopoledne svedeni, ktere neustava…drive jsme pouzivali durex a v pohode…ted parkrat vitalis a problemy uz 2. mesic…mate nekdo zkusenosti? myslela jsem, ze slozeni bude stejne a ze kdyby se jednalo o alergii projevila by se ihned, ne? :think:

diky za vase zkusenosti ;)

• Citovat
  • Upravit
4984
24.1.15 21:03

Tak jsou kondomy latexove a nelatexove treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
24.1.15 21:09

Jo kondomy z polyisoprene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.1.15 21:11

Tak byvaji kondomy lubrikovane, muze ti nesednout lubrikant. Ja treba vyzkouzsela dost lubrikantu a nektere jsem musela prakticky cele vyhodit, protoze me po nich svedila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 13:58

Koukala jsem, ze povětšinou jsou všechny kondomy latexové, neni-li uvedeno na obalu jinak. Bohužel se mi nepodařilo najít složení..takže až se svědění zbavim, zkusim nepoužívat ty vitali a snad bude po problému…
zajímala mě vaše zkušenost se svěděním, jestli je normální, že svědění začne až 2.den po použití kondomu a 3. den je nejhorší…u alergií je přece okamžitá reakce, ne?

• Citovat
  • Upravit
4077
25.1.15 17:41

Manix SKYN je Durex RealFeel nejsou z latexu ale v durexu je asi mentalne retardovanej management a není na nich napsany ze jsou z polyisoprene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 17:49

Aha, takze durex ma jiny material…jediny, co me zarazi, ze latexove rukavice jsou u me v pohode…porad mi to hlava nebere…ale svedi to stale jak cert :roll:

• Citovat
  • Upravit
4077
25.1.15 18:15

Durex nemá jiný materiál jen jeden druh durexu je z polyisoprene, pokud by to nepomohlo tak by mohly ještě pomoct BIO kondomy které se používaly už ve starém řecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 19:12

Já právě užívala durexy a porad OK…ted jsme meli párkrát vitalis..a jelikož už nevím, čím jiným by to mohlo byt, tak to svadim na tuhle změnu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1