Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli to fakt beres podle navodu, je to velice nepravdepodobne. Ne nemozne, pac nejake male procento selhani to ma, jako kazda ochrana, ale je to pomerne nizka sance. Krev z nosu s tim fakt tezko souvisi. Mozna bych uvazovala zmenu HA, kdyz ti dela takovu bordel.
Jestli si neměla prujem, zvracení, antibiotika nebo jiný léky co snižují účinek, tak těhotná nejspíš nejsi.
@Anonymní píše:
Prosim o pomoc! HA beru pres rok, nejdříve jsem MS temer nemela, potom extremne silne. Posledni se temer nedostavila, jen spineni. Posledni styk jsme meli 9.3. a ms mela byt od 20.3bolesti na levém vaječníku a levé ledvine obcas mívám, akorat mi ted posledni dva dny tece krev z nosu (zadny proud, ale rymu nemam, je to cista krev). Test si koupit pujdu, ale bojim se, porad jeste studuju a miminko zatim nechceme. HA beru pravidelne, myslite, ze je tehotenstvi mozne?
Nemůžeš
Prosim o pomoc! HA beru pres rok, nejdříve jsem MS temer nemela, potom extremne silne. Posledni se temer nedostavila, jen spineni. Posledni styk jsme meli 9.3. a ms mela byt od 20.3
bolesti na levém vaječníku a levé ledvine obcas mívám, akorat mi ted posledni dva dny tece krev z nosu (zadny proud, ale rymu nemam, je to cista krev). Test si koupit pujdu, ale bojim se, porad jeste studuju a miminko zatim nechceme. HA beru pravidelne, myslite, ze je tehotenstvi mozne?