Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem se zeptat, začala jsem s HA.. vzala jsem si první pilulku 1.den ms, ale druhou až 5. den… Vím, že nejsem chráněná a tak se chci zeptat, jestli když teď na Štědrý den doberu první platíčko a druhé budu začínat akorát na Silvestra, tak jestli budu hned toho 31.12. chráněná?
Pokud dobereš tohle plato,tak jseš chráněná i v pauze než začneš brát další.Takže 31.12 bys měla být chráněná(nevím jestli jsou všechny HA v tomhle stejný
,ale já jsem to tak měla.Už 7mý den po tom,co jsem HA začala brát,jsem byla chráněná a pak už pořád)
Já jsem měla Ha, kde když jsem zapomněla tak jsem se musela chránit následujících 7 dní. Tím pádem bys chráněná byla.
mně mudr řekla, že HA fuguje za týden od začátku braní. A další dny už je to stoprocetní a v pauze si taky chráněna. Jen pěkně navozovat další balení
já právě nevěděla jestli už budu chráněná hned na Silvestra, protože jsem nevěděla jak to funguje když jsem si pár prášků nevzala…
já právě nevěděla jestli už budu chráněná hned na Silvestra, protože jsem nevěděla jak to funguje když jsem si pár prášků nevzala…