Opět Depo provera a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
10.12.10 18:45

Opet depo provera a spineni

Ahoj damy, tak opet oblibene tema :roll: :roll:

V kvetnu po sestinedeli jsem si nechala pichnout depo proveru koncila mi inj. v srpnu ale na dalsi jsem nesla. Do ted zadne spineni ani menzes, ted tyden spinim, jinak od srpna do prosince zadny menzes nic… muze to byt stale z te depo provery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
10.12.10 18:49

Ahoj, já bych řekla že by to tak být mohlo, měla jsem to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.12.10 18:52

Hanule: diky a jak dlouho? a pak se to ustalilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
10.12.10 19:07

no já už do provery taky nejdu,přibírám jak :pocitac: mám jít v lednu ale kašlu na to,to radši budu bez sexu :twisted: ,manža preservativ nechce :cert: ale já už si ten bordel píchnout nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.12.10 19:08

ajka: u nas je to tak ze ted antikoncepci mit ani nemuzu, manzel taky neni na kondomy takze ja ted pouzivam pharmatex vyrabi se globule i krem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
10.12.10 19:18

100% to máš z Provery.Po poslední injekci se mi cyklus nastartoval až za půl roku.Špinění bylo nějaký pořád,už jsem ho pak ani neřešila.Radím ještě počkat.Jestli se ti to nesrovná do toho půl roku tak až pak bych to řešila.Fakt je to prevít.Mimochodem neměla jsi při ní beďary a nepřibírala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.12.10 19:31

na obliceji se zatim nic nevyskytlo,pribirat? to uz ani snad nejde:) ne nepribrala jsem, ale mela jen proveru jednou, myslis pul roku od posledni aplikace inj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.12.10 20:09

Mi se to srovnalo po těch cca 4-5 měsících, jen u mne to vypadalo tak, že jsem měla v podstatě měsíc MS, s dvěmi malými přestávkami :roll: Ale už je to v pohodě.

Proč nemůžeš mít jinou, taky čekáš až se ti vrátí cyklus po téhle potvoře?

po DP jsem nepřibírala, spíš mi s ní nešlo hubnout, zadržovala mi vodu v těle. A rozházela hormony, neustále jsem byla vzteklá, teď zpětně bych to asi popsala - jak v přechodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
10.12.10 20:52

se docela máš já ji měla dvakrát po sobě a krvácím nebo špiním cca každých 10dní tak 3-4dny. Takže vlastně pořád, jsem zvědavá za jak dlouho se moje tělo vrátí do své původní kondičky :zed: Osobně bych tuto antiko zakázala, neznám nikoho komu by dělala dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.12.10 21:28

Hanule ze zdravotnich duvodu.Nevrla? a jak dlouho?
lacenka: jj je to hnus:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.10.15 20:27

Ahojky chtěla bych obnovit téma,
měla jsem nehormonální tělísko, které mi sklouzlo a tak jsem si ho nechala vytáhnout (s ním jsem takéšpinila), v srpnu jsem si nechala píchnout depoproveru, cyklus zastaven vše jak má být, jen pořád špiním a bolí mě v podbřišku…v pátek jsem byla na gynekologii kde jsem dostala prášky(norethisteron) na zastavení krvácení že do dne nebudu špinit a nic…pořád špiním jen z tmavě hnědé na světle hnědou…zítra jsem měla jít na stěr z čípku a asi nepůjdu když špiním…nemáte někdo podobný problém? nebo čím bý to mohlo být? řeším už dlouhodobě gynekologické potíže, co měsíc kvasinky, špinění a už je to opravdu 4 roky co na svět přišla starší dcera :( s manžou už jsme spolu nespali zase 2 měsíce…protože mě i pohlavní styk bolí 8o

děkuji za případné zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.10.15 21:24

To mě mrzí tyhle patálie, být váma tak už si to svinstvo píchat nedávám. není fakt o co stát. nechat udělat stěry, pořádně přeléčit kvasinky, pravděpodobně i u manžela, ať se to nevrací. držím palce. pokud vám není schopen gynekolog tak dlouho pomoci, zkuste jej vyměnit, třeba nějaký jiný pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.10.15 21:51

Gynekologyjsem měnila, partnera léčila, byl i na vyšetření a on je zdravý :( depo už miani on nedoporučuje žemi nesedí… jinak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.10.15 22:03

Tak snad se to brzo vyřeší a bude zas dobře, držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie