Oddálení menstruace s antikoncepcí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
24.11.10 21:23

Menstruace

Dobrý den,
mám dotaz ohledně oddálení menstruace. Vychází mi totiž na Vánoce, kdy se mi to příliš nehodí, proto bych ji chtěla o týden posunout.
Co jsem slyšela, lékaři říkají, že posunutí může úplně rozházet cyklus, tak jsem se jen chtěla zeptat, jestli s tím třeba nemáte nějaké zkušenosti :-)
S tím souvisí ještě jedna otázka - HA jsem dobrala dnes, zítra by měla začít pauza. Je lepší posunout měsíčky už teď, nebo až o těch Vánocích? (Kvůli těm „vedlejším“ projevům, špinění a tak.

Díky moc za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
24.11.10 21:32

Myslím, že je to jedno. je možné, že při oddálení budeš třeba špinit, nebo mít bolesti. Takže kdybys to posunula teď, mohlo by to být na vánoce lepší. Je to na tobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.11.10 21:42

je fakt,že ten cyklus se poposune,tím že budeš v kuse brát HA,ale já jsem to dělala dost často a ani jsem neměla bolesti ani nešpinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.8.11 11:23

oddálená menstruace

minulý měsíc jsem si kvůli dovolený oddálila měsíčky,neudělala jsem pauzu při braní antiko a brala další platíčko,to jsem teď dobrala a měla bych mít menstruaci,ale nic.....pro jistotu těhu test-negativní.....je možné,že mi to vynechání jedné týdenní pauzy rozhodilo cyklus,měla jste to tak některá?mám jít k dr nebo se to zas hodí samo do normálu ? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.5.12 07:39

posunutie MS

Budem vdacna za akukolvek radu ako " prirodne" ,cize bez antikoncepcie a norethisteronu oddialit aspon o 3 dni MS.
Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.5.12 09:02

Nasla som citronovu stavu alebo koncentrovany vitamin C…
V akom mnozstve??? Rano a vecer vypit ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.7.14 07:08

Prosím nevíte někdo jestli jde oddálit menstruace norethisteronem když už špiním ale pravou ms ještě nemám? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.7.14 08:30

Také si počkám na reakce:)
Přestala jsem teď brát HA a jsem ve „světě MS“ úplně ztracená :-D Nemám tušení, jak to budu dělat s dovolenýma atd..
Už jsem to dávno zapomněla..:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20118
21.7.14 15:57

Ahojky, já když sem Norethisteron před cca deseti lety brala, tak vždy tak dva dny předem a fungovalo mi to a nikdy sem pak neměla rozházený cyklus ani nějak silnější ms. Kamarádka si před dvouma dny vzala Nor. když už jí ms začínala a zabralo to zastavila jí, ale asi bych to brala individuálně a nespoléhala na takové okamžité fungování, když to jde, tak raději vzít dřív, jinak je to ale pěkné hormonální svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
2.8.15 19:35

Dobrý den, udělala jsem chybu při posunutí třífázové antikoncepce tri-regol. Po dobrání platíčka jsem začala brát rovnou druhé platíčko (od začátku) a po 4 prášcích jsem dostala menstruaci. Mám teď udělat 7mi denní pauzu a poté začít brát další platíčko nebo mám toto platíčko dobrat a až potom 7mi denní pauzu? Děkuji za odpověď.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí