Užívání HA večer? proč?

71
21.11.10 21:41

užívání HA večer? proč?

Ahoj holky, teď jsem pročítala letáček své HA a bylo tam psané, že se má HA užívat nejlépe večer. Nevíte prosím někdo z jakého důvodu? Díky předem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30318
21.11.10 21:44

To netuším proč, já ji brala v poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.11.10 21:46
Aspera píše:
To netuším proč, já ji brala v poledne.

já ji právě beru ráno…a shodou okolností jsem se tady v jedné diskuzi dočetla, že přímo doktor užívání večer doporučil…mě ten můj podobnou radu nedal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.11.10 21:48

Já jí beru večer,někdy ráno když zapomenu :oops: většinou stihnu ten časový limit co je daný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.11.10 21:54

Protoze to je jakoby nejpravidelnejsi, spat treba vetsinou chodis ve stejnou hodinu a tak (jestli nedelas teda na sichty). Ale ja ji brala ve tri odpoledne :wink: Navic taky kdyz ma clovek prujem nebo zvraci, tak behem dne a ne v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.11.10 21:58

Já vždycky brala a beru večer. Nejspíš proto, že spát chodím zhruba ve stejnou dobu, takže kvůli pravidelnosti. Ráno bych na to nejspíš zapomněla v tom fofru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.11.10 22:01

takže je to jen čistě z praktického hlediska :-) díky holky za reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
21.11.10 22:23

Ja ji teda brala rano.. Hlavne proto ze kdyz jsem ji brala vecer a treba zapomnela, tak jsem to zjistila az rano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.11.10 22:26

Já ji taky brala ráno…večer jsem chodívala pařit a na alkohol se mi to nechtělo brát…nebo by se i stalo, že bych si ji pod vlivem alkoholu nevzala 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
21.11.10 23:25

ahoj, je to tam psaný proto, že večer bys na ni měla nejmíń zapomínat, ale samo, že si ji můžeš vzít kdykoliv, potom ji ale musíš brát ve stejnou dobu. Já ji před spaním beru už plno let a nedokázala bych si představit ji brát v jinou dobu, zkrátka bych na ni zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
21.11.10 23:44

Jestli to taky nesouvisí s lepším rozpuštěním a vstřebáním HA z žaludku :nevim: . Večer už většinou je člověk najezený a nic dalšího na prášek nebere. Oproti tomu ráno si vzít prášek a pak snídaně… Pokud je to psáno na letáčku u HA tak bych spíš než praktický důvod hledala právě odpověď v účinnosti HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.11.10 08:58
korkybill píše:
Jestli to taky nesouvisí s lepším rozpuštěním a vstřebáním HA z žaludku :nevim: . Večer už většinou je člověk najezený a nic dalšího na prášek nebere. Oproti tomu ráno si vzít prášek a pak snídaně… Pokud je to psáno na letáčku u HA tak bych spíš než praktický důvod hledala právě odpověď v účinnosti HA.

no mě taky spíš prvně napadl nějaký takovýhle důvod…ve středu jdu na gyndu, tak se zkusím zeptat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
22.11.10 12:25
korkybill píše:
Jestli to taky nesouvisí s lepším rozpuštěním a vstřebáním HA z žaludku :nevim: . Večer už většinou je člověk najezený a nic dalšího na prášek nebere. Oproti tomu ráno si vzít prášek a pak snídaně… Pokud je to psáno na letáčku u HA tak bych spíš než praktický důvod hledala právě odpověď v účinnosti HA.

Je úplně jedno, jestli si člověk vezme prášek těsně před jídlem nebo po… spíš bych řekla, že to je z praktických důvodů, neb jsem brala dost různých HA a na většině nic o užívání večer psáno nebylo, a kdyby to bylo z důvodu vstřebání prášků, tak by to měly mít všechny stejně - je v tom plus mínus to samé…

Já naopak brala ráno, když zapomenu, tak mám celý den si vzpomenout, když zapomenu večer, tak velká část té bezpečné doby uběhne když spím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí