Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
S manželem nám v pátek prasknul kondom.I přez to že jsem neměla mít plodné dny(menstruaci jsem měla dostat v úterý)jsme radši jeli do nemocnice a tam jsem dostala hormony.Ne Postinor,ale nějaké pilulky ve dvou dávkách po dvanácti hodinách.Jen mi to odstříhli z platíčka a zprávu jsem taky nedostala,tak nevím jak se jmenují.
Upozornili mě že menstruaci dostanu určitě dřív,ale nic se neděje i když jsem jí měla dostat normálně včera.
Jsem z toho dost nervozní,nemáte s tím někdo zkušenost? Že bych i přez tohle všechno byla těhotná je nesmysl ne?
Já ti neporadím, nemám zkušenosti s antiko po. Asi bych tam do nemocnice zavolala a konzultovala to. Testla bych se, ale nevím jestli by ten test nemohl být ovlivněný hormony z toho přípravku. Asi bych se zeptala i na to. A taky mi to přijde divné. Ten sex byl asi dost po ovulaci, tedy pokud nemáš delší cykly ale to podle toho kdy jsi to měla dotat ne. Takže snad těhotná nemůžeš být, ale to, že nepřišla MS nevím. Volala bych a ptala se.
Ahoj to me se to jednou taky stalo presne jak rikas sli jsme do nemocnice a tam mi dali 8 pilulek z nejaky antikoncepce..4 hnedka sem vzala a 4 za 12 hodin..Jinac MS sem dostala asi za 7 dni a pak se mi MS uplne rozhodila.. ![]()