Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky,
Doktorka mi předepsala novou antikoncepci a já nevím jak jí mám brát,jestli až skončím tuhle starou a pak si dát pauzu jako obvykle a nebo dobrat poslední tabletu staré a hned druhý den začít tu novou?
V letáku píšou,že se bere bez té pauzy,ale to bych vlastně neměla menstruaci.poradte prosím…Nechala jsem si předepsat jinou,protože je levnější ![]()
Já když jsem přecházela z jedné antiko na druhou, normálně jsem dodržela 7denní pauzu a 8 den jsem si brala tabletku už z té nové,jako obvykle.
Podle toho jestli je to stejnej druh antiko, myslim jestli je to oboje na 21 plus 7 dni pauza. V pribalovym letaku to vetsinou pisou. A ze nebudes mit ms to neni takova tragedie, stejne to vlastne ani poradna ms neni ![]()
IMI píše:
Podle toho jestli je to stejnej druh antiko, myslim jestli je to oboje na 21 plus 7 dni pauza. V pribalovym letaku to vetsinou pisou. A ze nebudes mit ms to neni takova tragedie, stejne to vlastne ani poradna ms neni
je stejná jako stará,takže se bere asi stejně,díky za info
tak jestli je stejná, tak pokračuj jako u té staré, dobrat a týdenní pauzu.
Ahoj holky,
před půl rokem jsem porodila a doktorka mi předepsala Deisinette nebo jak se to jmenovalo kvůli kojení. Před dvěma měsíci jsem přestala kojit a teď mi dorazila první MS. Měla jsem jí asi 3 týdny, a ještě neskončila, tak jsem si zašla k doktorce a ta mi předepsala novou antiko. Jenže tu starou jsem dobralo do půlky plata a dr mi řekla ať tu nevou začnu brát hned. Takže jsem během dne přešla na jinou antiko a během noci jsem se dost osypala, ale jen na obličeji, jako krupičku.
Měla jste některá? Nevím jestli to mám řešit, nebo je to tou změnou a upraví se to, nebo mi prášky nevyhovují. Navíc mám pěkné křeče v podbříšku.
Už mě to štve všechno, před těhotenstvím jsem neměla nikdy žádnej problém, žádnou bolest jsem neznala a teď si to pěkně vybírám ![]()
Já brala od šestinedělí až do 27 měsícu prcka cerazette kojila jsem do 20m.
Pak jsem od dr dostala Deisinette už nikdy ví. Během listopadu až března se mi nabalovali zdravotní potíže. Začalo to abstinenci chuti na sex, nesmírnou žravosti pořád jsem měla hlad. Výkyvy nálad boule na prsou. Na to mi dr řekl jenom že mají sono o patro níž. Ani tolik vedlejších účinku nestačilo ![]()
Dopadlo to tak že jsem během 6 týdnu měla 5 krvácení měsíčkama se neda ani nazvat
. Doktor byl měsíc pryč na doporučení sestričky jsem brala 2× denně ascorutin a superželezo. Únavou jsem byla totál malátna.
Dnes zrovna nasazuju Nuvaring věřím že to bude daleko lepší ![]()
Příspěvek upraven 22.05.13 v 15:10
JE pravda, že jsem po porodu měla taky brutální žravou, hlava mě bolela..Antikoncepci jsem to nepřisuzovala, ale asi to tím bylo. Tak snad tyto budou lepší
Prosim o radu.. (zalozila bych i nove tema, ale registrovala jsem se pouze kvuli tomuto dotazu, a zalozit tema mohu az za 12 hodin). Tak ale stejne. Prosim, mate nekdo zkusenost s antikoncepci Gynera? a pokud jste ji nekdo uzival, jake jsou vase zkusenosti? dekuji moc za pripadnou odpoved na dotaz.
![]()