Jak vysoké je riziko?

2
16.12.10 18:02

Jak vysoké je riziko?

Dobrý den, dva dny za sebou ve 3. týdnu užívání jsem si vzala tabletu až 13 hodin po době, kdy tabletu pravidelně užívám. Jak asi dlouho bude snížená učinnost antikoncepce? A jak vysoké je riziko otěhotnění? Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
16.12.10 18:05

nejlepší bude když si přečteš příbalovej leták, tam je to napsaný nebo si o tý HA něco vyhledej na netu. Každá HA je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.12.10 18:08

Mercilon

Je to HA Mercilon, zapomněla sem to připsat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.12.10 18:14

Myslím, že je tam doporučováno 7 dní se chránit jinými prostředky, ale jak veliký riziko je, to nevím… vždyť i když bereš pravidelně a nezapomínáš, je riziko 0,…%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
16.12.10 19:23

tak problémy s přesností braní jsem taky měla. Než jsem si po porodu zvykla je opět brát, a teda stalo se mi že jsem i jeden den zapomněla. a musím zaklepat sourozenec Patrika se nechystá :-) ale myslím si že když je jinak bereš pravidelně tak by to problém neměl být. I když je fakt že otehotnět mužeš i když bereš pravidelně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
27.12.10 12:56

já bych si s tím starosti nedělala, brala sem prášky ráno a kolikrát se mi stalo, že sem si ho zobla až odpoledne po práci…jo kdybys ho nevzala až do druhého dne, tak to bych si asi dávala bacha, ale takhle bych to neřešila…
jo a brala sem taky mercilon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.3.17 18:11

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nemá některá z vás stejný „problém“ jako já. Když mám v den užití první tabletky HA Mercilon pohlavní styk tak začnu zase krvácet, i když v ten den už jsem před stykem nekrvácela. Děkuji za odpověď. ( Snad někdo odpoví, když je tahle konverzace tak stará)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.3.17 18:12

Jakože máš po menstruaci, ale po sexu znovu krvácíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.3.17 18:16

Ano, obvykle krvácím jen v den styku, ale tento měsíc jsem krvácela ještě i den po tam mám malinko obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.3.17 18:19
@Lola259 píše:
Ano, obvykle krvácím jen v den styku, ale tento měsíc jsem krvácela ještě i den po tam mám malinko obavy.

A je to jak dlouho po skončení menstruace? Pokud krátce, tak si myslím, že je to normální, orgasmus, tedy stahy při něm pomohou vypudit krev, která se ještě mohla uvnitř schovávat… mně se to občas také stalo, už jsem myslela, že je po MS, ale ještě tam byl zbyteček, nikdy jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.3.17 18:23

@radkka Děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.3.17 18:24
@Lola259 píše:
@radkka Děkuji za radu :)

Můžeš se zeptat lékaře, určitě ti poradí… mně se to stává tak den, dva po menstruaci :kytka: Myslím, že pokud by byl nějaký problém dělo by se ti to během celého cyklu. A nemáš za co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci-Lie
17.3.17 19:29

Souhlasím.. žádný strach… také se mi to stává… Menstruace mi většinou končí ještě než si vezmu první prášek z dalšího plata… Pokud mám styk, většinou se ještě trochu krve vyskytne… :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1