HA Evra a Menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
8.8.14 08:07

HA Evra a Menstruace

Ahoj holky,
Již 7.měsícem používám Evru. Jsem s ni spokojena, az na ty oobvykly věci jako špinění okrajů náplasti, ale jinak drží dobre.
Chci se zeptat, kdyz sundávate třetí naplast (ja mám den výměny nedeli),tak za jak dlouho se vam dostavi menstruace a jak dlouho trvá? Zjistila jsme, ze to mam vzdy 3-4 den po sundani, ale delka je ruzna a intenzita taky. nekdy 3 někdy 4 dny.
Je to normalni? Diky moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
8.8.14 08:22

Ahoj, take menim v nedeli a menstruaci dostanu ve stredu. A koncim cca v pondeli. S tim, ze nekdy ji mam silnou, nekdy jen lehkou. Podle me dost zalezi na monentalnich okolnostevh a myslim, ze je to v poradku. Jinak se mi jeste stava, ze tyden pred menstruaci dva dny lehce spinim.Je to tak kazdy mesic.Evru beru cca 10 let. S prestavkou na tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.14 08:47

Diky moc. Ja jen, ze ji uzivam relativne kratce, tak jsem nevedela, zda se delka a intenzita cyklus od cyklu muze menit.
Je ale pravda, ze nekdy jsem ji mivala od ctvrtka do nedele/pondeli..

Ted jsem ale dost zhubla asi 5 kg a podle me to muze mit taky vliv na delku.. I kdyz intenzitu jsem mela ct a patek dost velikou a sobotu uz spise mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.8.14 11:26

Jestli ji beres kratce, tak se to usadi.Ja ji ted mam temer na minuty presnou :DMyslim tu menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.14 14:35

Diky za odpovedi. Jeste mi prosim rekni Sara 1000, kdy si ji tak sundavas v nedeli? dopoledne, vecer? Ja zjistuju, ze kdyz si ji sundam kolem poledne, tak do dostanu uz z utery na stredu. Ale kdyz az pozdeji- treba kolem 18 h v nedeli, tak to vetsinou mam az ve stredu kolem poledne.
Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital