Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Již 7.měsícem používám Evru. Jsem s ni spokojena, az na ty oobvykly věci jako špinění okrajů náplasti, ale jinak drží dobre.
Chci se zeptat, kdyz sundávate třetí naplast (ja mám den výměny nedeli),tak za jak dlouho se vam dostavi menstruace a jak dlouho trvá? Zjistila jsme, ze to mam vzdy 3-4 den po sundani, ale delka je ruzna a intenzita taky. nekdy 3 někdy 4 dny.
Je to normalni? Diky moc za reakce.
Ahoj, take menim v nedeli a menstruaci dostanu ve stredu. A koncim cca v pondeli. S tim, ze nekdy ji mam silnou, nekdy jen lehkou. Podle me dost zalezi na monentalnich okolnostevh a myslim, ze je to v poradku. Jinak se mi jeste stava, ze tyden pred menstruaci dva dny lehce spinim.Je to tak kazdy mesic.Evru beru cca 10 let. S prestavkou na tehotenstvi.
Diky moc. Ja jen, ze ji uzivam relativne kratce, tak jsem nevedela, zda se delka a intenzita cyklus od cyklu muze menit.
Je ale pravda, ze nekdy jsem ji mivala od ctvrtka do nedele/pondeli..
Ted jsem ale dost zhubla asi 5 kg a podle me to muze mit taky vliv na delku.. I kdyz intenzitu jsem mela ct a patek dost velikou a sobotu uz spise mene.
Jestli ji beres kratce, tak se to usadi.Ja ji ted mam temer na minuty presnou
Myslim tu menstruaci.
Diky za odpovedi. Jeste mi prosim rekni Sara 1000, kdy si ji tak sundavas v nedeli? dopoledne, vecer? Ja zjistuju, ze kdyz si ji sundam kolem poledne, tak do dostanu uz z utery na stredu. Ale kdyz az pozdeji- treba kolem 18 h v nedeli, tak to vetsinou mam az ve stredu kolem poledne.
Diky ![]()