Hormonální antikoncepce - hrozi otěhotněni

13754
27.3.17 20:29

Ano, i přes HA se dá otěhotnět, šance je malá, ale je. Žádná antikoncepce není 100%, jedině nemít sex. Ale pokud jí bereš správně a pravidelně, tak je pravděpodobnost hodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
27.3.17 20:34

Žádná antikoncepce není 100%, proto je lepší používat více metod ochrany a nespoléhat na jedinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.3.17 20:34

Ano, i přes hormonální antikoncepsi se dá otěhotnět. stejně jako přes kondom.

ale když ji bereš dobře - každý den, v podobný čas, nezvracíš, nemáš echt průjem a nebereš antibiotika, je možnost otěhotnění velmi malá. ale je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.3.17 20:51

Tak určitě ano i přes HA se dá otěhotnět, šance je malá, ale je. Žádná antikoncepce není 100%. Ale pokud jí bereš správně a pravidelně, tak můžeš být v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.3.17 21:20

@AnastazieB chtěla bych se zeptat je mi 16 a 19.3 jsem vynechala omylem pilulku HAK a měla jsem pohlavní styk..Dneska je 27.3 a cítím takovou tupou bolest v podbřišku jednou to je na levé stráně pak na pravé ale nejvíc se to drží uprostřed :( jako při dostání MS. Ale MS mam dostat až 3-4.4 takže to je vyloučené. Je mi divně i od žaludku. K doktorce se bojím skrz rodiče.. Tak se chci zeptat jaké jsou možnosti.. Mám pokračovat v braní HAK nebo jak?… Děkuju moc za odpověď :( :( :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
27.3.17 21:24

@Yzko přečti si příbalový leták, tam je napsané, co a jak máš dělat když vynecháš určitou piluku. Akorát si to měla udělat hned, ne se ptát týden po… Každopádně myslím, že se nestane nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.3.17 21:30

@AnastazieB a možnost těhotenství? Pozná se to 8 dni po tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.3.17 21:36
@Yzko píše:
@AnastazieB a možnost těhotenství? Pozná se to 8 dni po tom?

To taky píšou v letáku. Osm dní je ještě brzy, počkej do menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.3.17 21:39

@radkka tak jsem se koukala a nic o těhu tam není.
Tak proč mě to tam divně tlačí v podbřišku? Mám z toho nervy… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.3.17 21:41
@Yzko píše:
@radkka tak jsem se koukala a nic o těhu tam není.
Tak proč mě to tam divně tlačí v podbřišku? Mám z toho nervy… :,(

Je tam jasně napsáno, co máš dělat, podle toho, kdy jsi tabletku vynechala a jestli hrozí těhotenství.
Jestli ono to tlačení nebude z nervů… nebo prostě přijde MS dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.3.17 08:40
@Anonymní píše:
Ahojte holky, Už 2 měsice beru HA cleonitu je nizkohormonová. Mám dotaz ohledně toho když už mame sex, bez kondomu tak jestli mužu otěhotnět, před tim na začatku braní jsem měsic krvácela. HA beru pravidelně ale slyšela jsem. že i přes HA se dá otěhotnět nebo jak to vlastně je? :nevim:

jo, i přes ha otěhotníš - pokud se fakt bojíš, tak kondom k tomu.. mám dítě přes HA :lol: vtipné je, že 3 roky jsme nic nepoužívali, nic se nestalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí