Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
chci se zeptat těch, které mají zkušenost s tímto babyvakem. Ráda bych si pořídila nějaký stoja, ale nechci tu ocelovou konstukci. Tak hledám jiné alternativy. Chci se hlavně zeptat, jak moc se pružina prověsí, když je v ní miminko? Máte některá zkušenost s nějakým stojanem? Chci si udělat představu, jak vysoký stojan pořizovat.
Děkuju za každý postřeh:)
My jsme si stojan vyrobili doma, ze dreva, vysoky byl necely dva metry, cca. Ale ty chces asi koupit, ze?
Noprávě, že ani kupovat nutně nemusím…ty ceny jsou pořádný bomby. Takže hledám inspiraci a taky bych šla do toho, nechat si ho udělat, nebo se do toho pustit sami:)
79kate:mohla bys mi napsat, co je to za stojan? jméno, nebo kde ho seženu?
A mslíte, že by to šlo zavěsit na takovýto stojan? nevím jestli má dostatečnou výsku…
http://www.lenosime.cz/…and/d-70530/
Tak vyskove to vypada ok, jen mi to prijde zbytecne velky a drahy.
@AngelLilly velký to zase tak není, viděla jsem na živo s tou hamakou… cena je teda nejnižší z těch co jsem zatím našla…jde mi o to, abych mohla používat tu pružinu, tak aby to bylo dostatečně vysoké… ale ráda si nechám poradit jiné tipy:)
Jo, je to carello baby. je tam jako horolezecká skoba, žádná pružina.
My to máme v rodině jako putovní záležitost, už to jede 4. dítě a je to super. Taky bych tam zalezla!!! ![]()
Jinak je to nízko, což je dobrý, když už je dítko mobilní a vyleze z toho, tak se nepotluče, jako u těch, co se věší za strop. Za mě - je to praktická věc.
Jenze ta pruzina je tam dulezita a prave ta pruzina tam plni tu hlavni vec. Tedy alespon my jsme hacku museli poridit kvuli uspavani, kdy bylo potreba s hackou pohupovat a zazracne tak mimco uslo.
My houpeme všema směrama, ale nahoře je to na skobě, točí se 360 stupňů. Ale jako pružina aby se houpalo ještě nahoru a dolu, tak to tam není. Ale účel to plní i tak - jediný místo, kde naše náročná madam usne bez mé asistence. Tam obstojí každý, kdo umí občas strčit do závěsný houpačky. ![]()