Hacka - jaký stojan

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.9.13 15:20

Hacka - jaký stojan

Ahoj maminky,

chci se zeptat těch, které mají zkušenost s tímto babyvakem. Ráda bych si pořídila nějaký stoja, ale nechci tu ocelovou konstukci. Tak hledám jiné alternativy. Chci se hlavně zeptat, jak moc se pružina prověsí, když je v ní miminko? Máte některá zkušenost s nějakým stojanem? Chci si udělat představu, jak vysoký stojan pořizovat.
Děkuju za každý postřeh:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8781
11.9.13 16:07

My jsme si stojan vyrobili doma, ze dreva, vysoky byl necely dva metry, cca. Ale ty chces asi koupit, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.9.13 16:19

Čauky. Máme toto a jsme moc spokojený!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 16:24

Noprávě, že ani kupovat nutně nemusím…ty ceny jsou pořádný bomby. Takže hledám inspiraci a taky bych šla do toho, nechat si ho udělat, nebo se do toho pustit sami:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 16:34

79kate:mohla bys mi napsat, co je to za stojan? jméno, nebo kde ho seženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 16:36

79kate: není to náhodou Carello baby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.9.13 16:48

@79Kate a kde mate tu pruzinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 16:53

A mslíte, že by to šlo zavěsit na takovýto stojan? nevím jestli má dostatečnou výsku…
 http://www.lenosime.cz/…and/d-70530/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.9.13 17:00

Tak vyskove to vypada ok, jen mi to prijde zbytecne velky a drahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 17:13

@AngelLilly velký to zase tak není, viděla jsem na živo s tou hamakou… cena je teda nejnižší z těch co jsem zatím našla…jde mi o to, abych mohla používat tu pružinu, tak aby to bylo dostatečně vysoké… ale ráda si nechám poradit jiné tipy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.9.13 17:25

Jo, je to carello baby. je tam jako horolezecká skoba, žádná pružina. :think: My to máme v rodině jako putovní záležitost, už to jede 4. dítě a je to super. Taky bych tam zalezla!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.9.13 17:27

Jinak je to nízko, což je dobrý, když už je dítko mobilní a vyleze z toho, tak se nepotluče, jako u těch, co se věší za strop. Za mě - je to praktická věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 17:49

@79Kate ta pružina tam teda nepude, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
11.9.13 17:57

Jenze ta pruzina je tam dulezita a prave ta pruzina tam plni tu hlavni vec. Tedy alespon my jsme hacku museli poridit kvuli uspavani, kdy bylo potreba s hackou pohupovat a zazracne tak mimco uslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.9.13 18:15

My houpeme všema směrama, ale nahoře je to na skobě, točí se 360 stupňů. Ale jako pružina aby se houpalo ještě nahoru a dolu, tak to tam není. Ale účel to plní i tak - jediný místo, kde naše náročná madam usne bez mé asistence. Tam obstojí každý, kdo umí občas strčit do závěsný houpačky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí