Hacka plus - něco báječného!

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1783
31.10.12 06:24
@Baaru píše:
Teď jsem četla v jedné jiné diskuzi, že spaní v hacce může být návykové. Co si o tom myslíte, bude pak dítě chtít spát v klidu bez houpání?

Ahoj, naše malá spí přes den v hacce a to dvakrát a v noci v posteli. Houpám pouze na usnutí a když se mi probouzí, pomůže ji to usnout, ale jinak s ní nehoupám. Stále v ní vydrží spát 2,5 -3 hodiny bez houpání. U naši malé to návykové není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
2.11.12 00:07

Tak náš mrňousek (skoro 8 týdnů) dostal hacku včera a zatím se mu v ní vůbec nelíbí. Zkoušel jste někdo s takhle malým miminkem? A líbilo se vašim broučkům v hacce hned od začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.11.12 17:49

Chci se jen zeptat, používáte někdo normálně v postýlce monitor dechu? Nejste pak nervózní, když je mimi v hacce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
8.11.12 17:54

@Baaru Ani u jednoho dítěte jsem monitor dechu neměla, takže nemůžu soudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
12.11.12 14:08

@Elke Hacku jsme prvne zkouseli, kdyz bylo malemu asi 5 tydnu. Taky se mu v ni moc nelibilo. Trpi na koliky a jak stridave krci a natahuje nozicky, tak se v te hacce divne prevaluje, kdyz ty nozicky natahne, a to se mu nelibi. Pak je taky hodne teplomilnej, takze samotnemu je mu v hacce asi zima (ma body s dlouhym rukavem, ponozky a dupacky). Ted uz v hacce spinka pekne - zavinu ho do rychlozavinovacky, soupnu tam a po chvilce usne. Pokud ho teda zrovna nejak hodne netrapi ty prdy, to pak hacka nepomaha, protoze se krouti a vadi mu, jak se ta hacka kejve…

@Baaru My taky monitor nemame, takze neporadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.11.12 06:24

Ahoj, je hacka vhodná pro hooodně plačtivé děti? Náš malej spí jen v kočárku. Doma jen, když ho vozíme v koši, po zastavení hned spustí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.11.12 00:46

Tak naše prtě už si zvyklo. A výborně tam usíná.

@esteelauder Hacka má jednu výhodu - když ji rozhoupeš, máš minimálně pár minut volna, než se houpat přestane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.1.13 19:59

Tak dnes asi po měsíci jsem konečně mohla použít hacku, malé je 6 týdnů. Usne jen při houpání na rukách, na míči, v kočáře apod. Taky musí být zavinutá, jinak šermuje rukama jak pominutá :-) V čem dáváte děti do hacky? Aby jim nebyla zima. A jak tam máte narovnanou tu matraci, napůl? A pro větší děti se natáhne, nebo já to moc nechápu :-) Zatím v tom ležela chvilku, houpání se jí moc líbilo, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
7.1.13 10:39

Ahoj, taky o hacce hodně uvažuji, ale vzhledem k tomu, že se chystáme stěhovat, tak by pro nás byla spíš lepší varianta s mezidveřní hrazdičkou. Manžel má ale strach, že to hacku neudrží. Má někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.1.13 10:58

@Lucista Jsou mezidveřní hrazdy, co se na nich posiluje a unesou dospělého chlapa, tak bych volila tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
7.1.13 11:03

@Mivév A můžu se ještě zeptat, v jaké místnosti máš hacku umístěnou? Jestli ji dát spíš do ložnice, kde je klid, nebo třeba do obyváku, kde je dítě mezi lidmi? Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.1.13 11:10

@Baaru Já bych ji narovnala i pro malé mimi. Nepřikrývám, je v tom dost teplo a když malou přikryji, tak se potí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
7.1.13 11:12

@Lucista Já mám velikou rodinu, máme 4 děti, takže učit dítě na klid bylo pro nás nepřijatelné, protože bych ostatní členy rodiny neudržela v klidu, takže hacka je přímo v obýváku, kde nepřetržitě hraje televize a protože to máme spojené i s kuchyní, tak běží mixér a já nevím co ještě. Malá se naučila spát v naprostém ruchu, dokonce vysavač působí jako ukolébavka a nemáme s tím potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.1.13 13:13

Jak probíhalo první seznámení s hackou, líbila se vašim miminkům hned od začátku. Jak se zvykala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.13 17:26

Prosba

Ahoj, mám na vás, co máte Hacku velkou prosbu. Jde o to, že u Hacky, kterou jsem si koupila přes internet mi chybí dřevěná rozporka. Teď to řeším s obchodem, ale nevidím to na dobrý konec, a tak se chci zeptat, zda by jste mi některá z vás nezměřila délku té tyčky a já si ji nejspíš nechám udělat u známého. Moc vám děkuji za ochotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí