Hacka plus - něco báječného!

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
11.12.16 15:23

Taky máme hacku. Malý bude mít rok, spí v ní přes den. Pořád ho hlídám. Sedím u něj a tu hoďku a půl či dvě si vyřídím maily atd. K večeru v ní usíná a spinká i 3 hoďky, než ho vezmu do postele. Hacku zavazuji, a při každém kňournutí ho jdu zkontrolovat. Několikrát se stalo, že se probudil, posadil se, vypadnout by mohl raz dva. Bez dohledu nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.12.16 11:16

Prosim od jakého výrobce hacku mate? Koukala jsem ze se dělá s rozpernou tyči a vlozkou z ovci vlny od Pecha a pak jsem narazila na Tikki Měchulka a ta ma tu tyč potazenou látkou a zajistenou do té látky aby se nemohla soupat jako u prvního typu, matraci ma kokosovou. Tak ted nevim kterou zvolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
14.12.16 13:58

@nika123 já mám od Pecha, nic nikdy nešoupalo, není vůbec poznat v jaké výšce jsem měla tyč upevněnou…naopak si myslím že to má pech vymyšlené lépe…když bylo miinko malé, měla jsem tyč rozepřenou nízko, protože kdybych ji měla vysoko, malá by nebyla hezky v klubíčku ale měla by kolem sebe moc místa..jak rostla, tak jsem tyč dávala dle potřeby výš. pech má ovčí vlnu, je hezky měkká, malá mi v tom spala krásně. Momentálně jsem hacku už dal do prodeje pokud byste měla zájem..mě v tom dítě spalo i v noci (prakticky se v tom konečně naučila spát). teď už pochopila režim a nechala se přesunout do postýlky :-) svého času mi to ale zachránilo zdraví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.12.16 15:36

Reinkarnace dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.12.16 15:39

A nenaklapela se vam na jednu stranu, kdyz je ta tyč pohybliva? Pokud byste mi poslala info o vaší hacce a foto s cenou budu rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.12.16 21:00

@nika123 vůbec se nenaklápěla :-) maximální spokojenost opravdu..velmi snadná manipulace. mám už inzerát vystaven ve svém profilu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.11.17 22:19

Prosba

Holky prosím, neprodáváte ji někdo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...