Hacka plus - něco báječného!

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1783
4.10.12 19:08

Hacka plus - něco báječného!

Ahoj těhulky a maminky, omlouvám se, že vkládám sem, ale já vcelku lituji, že jsem o něčem tak dokonalém jako je hacka plus nevěděla dříve. Máme čtyř měsíční prďolku, je báječná, ale odpolední usínání a pobrekávání bylo dost vyčerpávající, manžel s maličkou chodil na rukách i tři hodiny v kuse a nemohl se ani posadit. V nějaké diskusi jsem náhodou objevila odkaz na Hacku a pak už se dopídila k Hacka plus. Nedám na ni dopustit, maličkou do ní položím a do 5 minut spinká bez jediného problému, je tam spokojená a líbí se jí. Kdybych mohla vrátit čas, tak ji mám doma ještě před narozením a maličká je tam od prvního dne. Vřele doporučuji pro mimísky, co nespinkají, neumí usnout a nebo pro ušetření zad.
http://www.slune-cz.cz/…k-hacka-plus
Určitě uvítám zkušenosti jiných mamin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
4.10.12 21:35

Já mám zatím takovou zkušenost, že mi již několik měsíců doma leží, protože nemáme dost velký vrták :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
5.10.12 06:21

@pomeranca Tak to je opravdu škoda. Já jsem z ní naprosto nadšená. Dcerka v tom vydrží spát i několik hodin, takže je to fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.10.12 07:04

Taky se na ní chystám, akorát moc nevěřím šroubu ve stropě, takže bych raději na mezidveřní hrazdu. Všude jsem na to slyšela jen chválu, ale naše mimčo teprve vykoukne, takže uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
5.10.12 07:06

Měli jsme také, super věc ;) akorát jsme si na to vyrobili „stojan“ tak se to dalo přemistovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
5.10.12 08:04

@Baaru No mě mrzí, že jsem ji neměla hned od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.10.12 09:43

A když už jsme tedy u těch zkušeností, jak máte řešený to pověšení? Je mi jasný, že možnost přesunutí je určitě dobrá, mezi dveřma bude překážet, ale zase si řikám, že ze stropu se to může vytrhnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
5.10.12 12:13

@Baaru My máme dřevostavbu a ve stropě jsou trámy, takže jsme se trefili do trámu a je zavěšená pod schodištěm v trámu, nepřekáží a je tam chráněná. Jinak existují lešenářské vruty s okem a na tom to máme. A dá se to i do betonového stropu na hmoždinku… Taky to má slušnou nosnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.10.12 16:52

Máme hacku cca měsíc a malej je v ní naprosto spokojený..většinu dne v ní prospí..je to super věc..nosnost do 20 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
10.10.12 18:13

Mame provrtanej strop skrz, na pude to jisti takova jakoby kotva. Az mrne z hacky vyroste, tak na oko ve strope s nosnosti asi 300kg chceme povesit neco houpaciho pro dospele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
10.10.12 18:20

http://www.zbozi.cz/…vanna-fuego/?…
jj, chystám se na oko potom pověsit toho… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
11.10.12 17:43

Ahoj.
Nakukuju k vám a celkem by se mi Hacka líbila, až budeme mít další mimi. Jen by mě zajímalo, jak tam to mimi spí? Je to jako v klubíčku? V popisu je psáno matrace, ale nedovedu si představit, že by to udržovalo při zavěšení rovinu. :think: Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
12.10.12 06:44

Ahoj, není to tvrdá matrace, je to taková vložka z ovčí vlny, miminko tam je v pozici jako když ho nosíš na rukách. Moje malá ji miluje, od té doby, co ji máme, tak maličká usíná perfektně během pár minut a nenosíme ty hodiny po večerech. Jsem z ní stále nadšená… Malá díky ní získala i režim, protože se mi nebudí po 20 minutách jako v postýlce, ale dopoledne mi s ní spí 2,5 hodiny a odpoledne také tak, takže super. Dřív mi s těží naspala 2 hodiny během dne, bylo to hodně náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
12.10.12 10:06

Tohle jsem měla s malým taky. Buď mi spal venku v kočárku, při ježdění, běda zastavit. Ale my ani neměli stálý režim, chyba matky prvorodičky. :oops: Co se hodně rozběhal kolem 10. měsíce, tak začal spát líp a ideální to začalo být až po roce, kdy jsme přešli na jedno spaní denně v postýlce. Ale teda večer u nás nikdy problém nebyl, to jsem důsledně dodržovala, že položním, zazpívám a jdu od příchodu z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.10.12 17:27

Teď jsem četla v jedné jiné diskuzi, že spaní v hacce může být návykové. Co si o tom myslíte, bude pak dítě chtít spát v klidu bez houpání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí