Postýlka novorozenecká

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
28.9.12 13:40

novorozenecká postýlka

Ahojky holky,
Tak nějak už dlouho přemýšlím, napadlo mě, jestli by ste mi nepomohli! nevím vůbec jakou koupit postýlku, dost mě zaujala ta Ikea za 500Kč maminky si ji docela chválí, ale tedka sem narazila na to že se dají pujčit novorozenecké postýlky MiMi od firmy Linet. Prvního syna jsem rodila v Táboře a tam postýlky měli, už tehdy sem je obdivovala!
A co vi nato, nevím jestli do toho mám jít, dřevěnou obyč určitě kupovat budu, protože bych jí dala nahoru do ložnice, a pak se mi nechce kupovat dvě, abych měla jednu nahoře a jednu dole v kuchyni nebo obýváku (patroví dům) Tak mi to přijde jako docela vhodná věc, co vi nato??? Máte nějaké skušenosti??? Určitě vyskouším už podruhé v porodnici, ale potřebuji vědět, jak se sní zachází doma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1058
28.9.12 13:47

Pěkná, ale kam budeš dítko dávat až mu budou třeba 2 měsíce a víc? To už tam nebude moct bývat :nevim: Přijde mi to jako vyhozené peníze, když je to na takovou chvilku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.9.12 13:49
@Suzume píše:
Pěkná, ale kam budeš dítko dávat až mu budou třeba 2 měsíce a víc? To už tam nebude moct bývat :nevim: Přijde mi to jako vyhozené peníze, když je to na takovou chvilku :nevim:

Za 1 měsíc je to asi 500Kč a myslím že by dítku vydržela tak do toho 3 měsíce. Zatím jsem četla že je užitečná i nat ten 1 měsíc života mimča, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
28.9.12 13:53

Tak přijde mi dobré, že se dá napolohovat, aby mělo výš hlavičku, jenže to můžeš udělat i s normální postýlkou. Za tři měsíce to máme 1500, za takový peníze myslím seženeš moc hezkou postýlku normální, která vydrží mimču dlouho :nevim:
Kamarádka má například takovou sice dřevěnou (což ty asi nechceš), ale hodně lehkou postýlku celou na kolečkách a tak si mimčo převáží během dne po celém domě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.9.12 13:59

Nebo jednu klasickou a na popojíždění koš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
28.9.12 14:06

Lá mám krásnou dřevěnou kvalitní do ložnice i s kvalitní matrací a pak do obýváku na den košík - počítám tak na první tři měsíce max. A nebo kup třeba ohrádku na den - dá se polohovat výška, takže i pro novorozence ok a využiješ hodně dlouho - nám se bohužel sem nevejde, jinak bych pořídila ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.9.12 14:13

Nebo si kup cestovní do přízemí, tu taky seženeš do 1500 Kč a použiješ ji i pro větší mimi. Nebo ti třeba někdo půjčí koš na pár měsíců. Můžeš si dát taky na začátek dolu do domu kočár (třeba s návlekama na kolečkách) nebo jen korbu z kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
28.9.12 14:21

@Pipi 00 jojo ta cestovní postýlka mi taky přijde jako dobrý nápad… stejně jí budeš potřebovat, pokud s mimčem nebo pak větším budete cestovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
28.9.12 14:26

My máme v ložnici dřevěnou a v obýváku cestovní, ale mám v ní koupenou matračku, takže malá leží jako v normální postýlce. Já bych si vozík nekupovala, protože nám by se tam malá už ani nevešla. Má 6 týdnu a to teď měla 58 cm a 6 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
28.9.12 14:40

A proc kvuli tomu zakladas dve diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
28.9.12 15:08

To je takový ten klasický nemocniční vozíček, že? No, funkční to určitě je, ale mě se to příliš nelíbí esteticky. Spíš bych na takovéto denní spaní pořídila košík nebo kolíbku, dají se docela dobře sehnat z druhé ruky a určitě to vypadá líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
28.9.12 15:18

@Elíšáček Já novorozeneckou postýlku měla na malýho do 6-i měsíců - a to mám nadrozměrné dítě :-)), v osmi měsících měl 10,75kg - postýlka se dala navíc dobře polohovat k posteli, připojit a sundat čtvrtá strana, takže malý byl jako u mne v posteli a přitom spal ve své, dá se samozřejmě používat i jako postýlky se čtyřma stranama. Přidávám foto - pokud bys měla zájem ji koupit, můžeme se domluvit. Cena by byla 1500Kč a je to včetně nebes, peřinek, matrace. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
28.9.12 15:58

Tuhle postýlku taky mám a synkovi jsou 2 měsíce a už mu začíná být malá :think:,takže je to jen pro ty novorozence až do 1 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
28.9.12 16:02

@Marina8 Tak to budeš mít asi jinou, protože tuto jsem kupovala v Německu, zde systém VARIO není k sehnání. Rozměry jsou: 94×44×75 cm - pochybuji, že by něčí dítě mělo v 1 měsíci 94cm… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
28.9.12 16:02

Proc dvakrat stejna diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie