Hačka - rady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8086
10.10.16 12:09

hacka rady

Mám 6ti týdenní miminko. nosim ho dost doma i venku v šátku. V noci spí u mě v posteli. velmi si společné spaní užívám a vyhovuje mi to. jen večerní usínání je dlouhé. v kočáře spí jen pokud jede. přemýšlíme o hacce, kde by se večer mohl pohupovat a možná i usnout :D pak bych si ho vzala k sobě do posele. máme ještě dvě děti a večery potřebuju fungovat pro zbytek rodiny. řeším to šátkem ale někdy je malinký mrzutý a chce k prsu, nosit, do šátku a je to proces pořád vázat.

zajímalo by mě jak dlouho v hacce mimčo může být? předpokládám že je to miminky oblíbené. :D :D plánujeme přidělat hák v obýváku a ložnici a hacku přenášet. jakou hacku vybrat je to jedno? líbí se to mimčům obvykle hned nebo až si zvyknou?

potřebuju dnes něco objednaat a nic moc o tom nevím. díky za info od zkušenějších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
10.10.16 12:41

Já když jsem sháněla info, tak jsem se dočetla, že na spaní přes den hacka ano, ale na noc, kvůli zádíčkám a bezpečnosti raději rovná plocha (společná postel/postýlka). Přenášet samozřejmě můžete mezi místnostma, čím víc háků, tím líp ;) Jinak viděla jsem už i viset hacku nad manželskou postelí, že tam mimčo spalo v noci, tak aby měli rodiče jistotu bezpečnosti.

Měla jsem taky závisláka na houpání. Já jsem to vyřešila tak, že denní spánek hacka (kočárek), a noční postýlka. Pochopila to ihned. Večer byla tma (zatáhla jsem závěsy a ukládala do polotmy a do postýlky), přes den byla hacka a světlo. Na hacku si zvykla hned. Koupila jsem hacku z druhé ruky, myslím, že je to úplně jedno jaký je to typ. Záleží asi na tvém vkusu a cenových preferencích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.10.16 12:46

Mladší v ní spával první část noci (jakmile se probudil na kojení, šel ke mně do postele) až do 2,5,roku, než jsme mu pořídili vlastní postel v pokoji s bráchou. Měli jsme ji nad naší postelí a ani jsme ho nijak nekurtovali, ke konci i slézal sám. Nikdy nespadl a nad postelí by to ani nevadilo. Měli jsme houpačku Amazonas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí