Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
super!!! ta šálka s tím stažením vypadá doooost dobře!
![]()
já mám tuničku hotovo--- ale ještě rukávy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaruško díky, doufám, že nadšená bude hlavně kamarádka a její dcera (-.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci viď (-: je to super nápad (-: no a já se vrhnu na další zakázky. zase kluci tentokrát tatínek a miminko, podruhé ((-:. to jak už jsem dělala tu jednu, co se barevně nelíbila, teď jí nosím po zkrácení já, tak ať v pondělí můžu posílat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty-určitě,je to paráda. ![]()
Macíku,ty taky jedeš. ![]()
Já teď pletu a háčkuji na miminko,mám svetřík,chci 2 čepky a rukavičky s bačkůrkami ,aby to byla souprava a pak našim klukům k vánocům šálu,čepku a rukavice,tak doufám ,že to vše stihnu.Ve čtvrtek jsem nakoupila vlnu,tak se uvidí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty jj no makám jak šroub…
dvě tuniky s čepicema.. tahle je menší.. vel. 68 a ta druhá bude 92 tobude vííííc očí a víc práce.. jde to pomaleji, ale na tuhle chvátá je to pro kámošku a ta to má ještě pro nějakou kámošku.. už jedu rukáv! a usnadnila jsem si práci! zaháčkovávám všechny konce! nebudu muset zapošívat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky vy jedete
já se pořád crcám s čepkou pro malou, ale malá dneska nějak špatně spí, tak se to moc nedá, už ji sice skoro mám, ale musím se vrhnout se na ty klapičky, už jsem si je odměřila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak holky já mám tuniku! ještě nazdobit! a udělat jí čepuli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zítra dodám lepší fotky.. při umělém světle nevyniknou barvy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci tunika je krásná ((-: povedla se ti ((-: mám tu tolik zbytků ((-:, že mi to vyjde na dvě tuniky, až budu mít čas ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ATy já si taky myslela na zbytky! ale pozor! na to aby vám to vyšlo pravidelně.. tzn. tak stejně rukávy.. a barvičky co jsou na sedle.. jsou i na tom spodku tak je potřeba celé klubíčko!
sem jich padlo osm!!!! celých klubíček a zbyde na čepici ale tu už budu smolit teda některé barvy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a osm klubíček na vel. 68 na tu 92 jich potřebuji min. 10 když chci i čepici.. anebo lépe 12 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no maci tak jestli 12 klubek, to je za matroš cca 400,– + práce, no asi začnu dělat tuniky ((-: si dělám srandu… to je moc časově náročný ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit