Pletený vzor copánku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
904
6.8.11 20:14

pletený vzor copánku

Můžete mi poradit, jak se plete tenhle copánek?? Nikde nemůžu najít návod. Není to klasicky pletený copánek na 6 ok, připadně mi nějak zdvojený…
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
6.8.11 21:07

Ta fotka nejde zvětšit, ale přijde mi jako normální copánek, vypadá to spíš víc ok, osm či deset :think: a nedává se před pleteninu, ale za :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
6.8.11 21:15

Já bych to zkusila jako copánek ze dvou, ale byl by ze tří a vždy by šel ten krajní přes ty dva zbylé. Netuším jak to bude vypadat, ale třeba to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.8.11 21:33

mě to přijde jako copánek pletenej ze 6 ok, první křížení: 2 oka hladce, pak křížení 2 oka za pleteninu a 2 hladce. Další křížení: 2 oka za pleteninu, 2 hladce, 2 hladce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
6.8.11 22:24

tady je několik návodů na různý copánkový vzor u konkrétních výtvorů
http://www.garnstudio.com/…ructures.php?id=1
nejlíp asi ta levá část vzorku: DROPS number 123-9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
7.8.11 21:02

Díky za odpovědi,
už jsem na to přišla me¨todou pokus omyl.
Na lícové straně 5 ok za pleteninu, 5 hkladce, 5 ok z pleteniny hladce, pak dalších 5 ok hladce.
Rub jak se jeví, další líc hladce a v další lícové řadě 5 ok hladce, 5 ok za plteninu, ¨dalších 5 ok hladce a z pleteniny znovu hladce přeplést. Střídá se to ob řadu lícovou :-D
Snad jsem to napsala trochu srozumitelně, ale docela spěchám, tak jen v rychlosti.
Díky za odkaz, škoda, že jsem ho neviděla dřív, mohla jsem si ušetřit práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat