Kurs háčkování
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ahoj, já jsem kdysi háčkovala, tak jsem si něco pamatovala.. ale začla jsem háčkovat deku a nevěděla jak na to, ani to úvodní očko jsem si nepamatovala
ale podle youtube jsem začala. tak zkus mrknout na youtube, určitě najdeš, jak háčkovat- i různé vzory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se naučula základy podle ytb, videa uzivatelky Bububacek jsou super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
super, díky za tip, zatím jsem koukala na nějaké návody, ale na to bych musela mít vysokou technickou, potřebuju to prostě vidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J8 v pubertě neuměla ani řetízek a jako první výrobek jsem začala háčkovat španělskou štólu
Dodnes ji mám, je to moje největší dílo.
Zkus youtube a ono to půjde. nebo kdyby ti někdo ukázal základní sloupky, jak moc utahovat apod., při Domech dětí nebo podbných zařízeních jsou kroužky ručních prací, tohle je fakt během půlhodinky jasné. Bohužel jsem mimopražská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no teď má být v sobotu kurs v Praze pro začátečníky, tam jsem chtěla moc jít, ale jaksi jsem zapoměla na to že jedeme na hory, mrknu na youtube, ale nemám s ním moc zkušenosti, vím jen že tam brácha kouká na klipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To zvládneš i podle návodu nebo videa!
Chtěla jsem říct, naučit se ty základní oka, sloupky, to je fakt jednoduchý, to je v pohodě. Ale jako ve všem, důlažitá je zkušenost, praxe. Prostě aby tě hned nerozhodilo, že druhý oko vypadá jinak ne třetí a čtvrté a páté … ten, kdo už nakrájil tunu cibule, to dělá taky jinak než ten, kdo ji má v ruce poprvé
A pak to taky v těch kurzech vaření typu Babici a Pohlreicha vypadá jednoduchý a člověk je pak doma zoufalej , že mu to absolutně nejde …
Není prostě nad to, když má jedna v 8 letech babičku, která ji postupně a pomalu naučí plést, šít, háčkovat …
Mmch. svoji budoucí tchýni jsem si totálně, ale totálně získala tak, že k prvním Vánocům jsem svému klukovi upletla svetr … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jéé, to je hezký
no právě jsem domu přilítla domu s vlnou a háčkem, nechala jsem v tom obchodě 600
jenže ty barvičky jsou nádherný
jdu na to, držte palce!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uměla jsem jen řetízek a háčkovat mě sestra naučila během 10-ti minut. Tak držím palce ať se daří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Základy háčkování nejsou nic těžkého, podle toho videa to zvládneš sama.
Ale kdybys přece jen měla problém, klidně mi napiš SZ a některý večer na to můžeme mrknout spolu (jsem z Proseka) - bez „domlouvání o ceně“, je to můj koníček už léta a za takové věci se neplatí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, no už jsem 4× háčkovala i párala, pořád mi ta čepička nevychází do správného kruhu, buď se mi dělají volánky, nebo se mu zužuje, nebo zase takový kostičky…jsou to nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chce to jen praxi a kolikrát se to stane u zkušenější „háčkařce“
hlavně vydržet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi zešílím…má se to jakoby zaoblovat ten kruh, pokud dělám čepičku, nebo to má být prostě jen placaté souměrné kolo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit