Kurs háčkování
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zimní dělám z Lady http://www.vlna-levne.cz/…2-Lada-luxus, háček k tomu ti poradí, já vůbec netuším jak jsou číslované, ale takovou čtyřku
ono podle toho háčku, aby ti z toho nevyklouzávala-nebyl malý, to už lze vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik se toho zhruba spotřebuje na jednu takovou miničepku?
vůbec nemám představu. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No téhle Lady ti bude stačit rozhodně jedno
a ještě ti zbude
Třeba z té Camilly má Honzík teď jednu čepičku - přesně, ale to je menší návin a je to příze-těžší. Z jedné Lady měl do toho cca roka jeden svetřík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě mě napadá na takový ty ozdůbky, kytičky atd. Má být stejně silná příze, nebo stačí něco slabšího?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to už záleží na tobě, já dělám ze stejného, budeš to prát společně a každá vlna se chová jinak, příze už je úplně jiné „kafe“. Ale také záleží, co vybereš, aby ti to šlo ze silnější vůbec udělat. Ve většině návodů máš napsáno z čeho to je dělané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já už mám skoro půlku šatiček
Není to teda žádná profesionální práce, ze začátku každé oko jiné, ale je to zadní díl, tak to stejně tak nebude vidět, když mimi ještě leží, přední díl jistě bude lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inspirace
Tady Vám pro inspiraci posílám odkaz na můj obchůdek s háčkovanými věcmi =) http://www.fler.cz/zbozi?…
Jsem zvědavá, jak se Vám výrobky budou líbit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oživuji a chlubím se ![]()
Anežčin ohoz na kamarádovu svatbu, obávám se, že zastíní i nevěstu…
![]()
Všechno podle návodů na MMB ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Etcetera78 píše:
oživuji a chlubím se
Anežčin ohoz na kamarádovu svatbu, obávám se, že zastíní i nevěstu…![]()
Všechno podle návodů na MMB
ty botky.
![]()
- Citovat
- Upravit
Etcetera78 píše:
oživuji a chlubím se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
prosím Vás mamky o radu
V létě jedeme s prckem k moři a chtěla bych mu uháčkovat pár čepiček. Doteď jsem dělala jen samé zimní z Merina od Vlnapu a měly docela úspěch
Ale teď bych potřebovala vědět, z jakého materiálu se dělají letní čepičky a hlavně kolik toho na jednu čepičku spotřebuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Etcetera78 píše:
oživuji a chlubím se
To je nádhera. Já háčkovat neumím i když bych ráda něco prubla. Nevíte kde je nějaký fakt podrobný návod???
Mohu se zeptat jak dlouho Ti toto vše trvalo uháčkovat???
Je to opravdu luxusní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MrsDuck píše:
Ahoj,
prosím Vás mamky o raduV létě jedeme s prckem k moři a chtěla bych mu uháčkovat pár čepiček. Doteď jsem dělala jen samé zimní z Merina od Vlnapu a měly docela úspěch
Ale teď bych potřebovala vědět, z jakého materiálu se dělají letní čepičky a hlavně kolik toho na jednu čepičku spotřebuju.
Asi tě zklamu, ale myslím, že i v bavlněné háčkované čepce je v létě prostě vedro, o to víc u moře. Lepší je nějaká slabá plátěná čepka, klobouček nebo pirátka.
Napadl mě ještě bambus, ale nemám sama ozkoušeno.
Jinak na bavlněnou čepičku pro prcka tak kolem 1 roku stačí cca jedno klubíčko Camilly, Catania, Lenky apod. Mají 50g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poraďte jak se ujímají krátký sloupky? Umím jen zháčkovat dlouhý. Sedím tady u toho a nemůžu pokračovat, protože nevím co s tím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit