Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
(((-: maci tak virtuálním kamarádkám, to je jasný, že uháčkuješ (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky help, začala jsem ty kryty a chci se zeptat, děláte DS? nebo KS? jo a co je to PDS, nějak mi to nezapaluje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám kryty jen z dlohých sloupků. A Pds je http://valika.org/…ouhy-sloupek .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já kryty jenom z polodlouhých ((-: sloupků, já vůbec moc ráda háčkuju z polodlouhých… (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky, já si to myslela, že jsou to polodlouhé, ale nějak mi to nesecvaklo a musela jsem odběhnout…
ještě dotaz, jak dlouhý základ děláte na ty kryty? stačí 14 sloupků?
nebude to moc úzké? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško to spíš jak jí chceš dál vést,jestli ty ouška mají jenom funkci účelovou, tak změř ouško šíři přidej na každou stranu centimetr a to ti bude stačit. pokud ozdobnou, tak to pořádně rozjeď ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško já dělávám první očko.. a pak 14 - 16 očí… a jedu z DS… tak jako když jedu dál čepici.. tzn. když má vzorek.. pokračuju.. a pak celé obháčknu.. a moje klapičky sedí asi takhle..z boku..
a já mám půl čepice! k té tunice..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
tak po delší době jsem jukla a tady sama nádhera
Aty super a tuniky nemají chybu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jste fakt moc šikovné, já bych neuháčkovala ani šálu - předpokládám, že to je nejlehčí ![]()
- Citovat
- Upravit
Aty píše:
Kerolen, jsi prostě talent (-:, ale jestli jsi pletařka, tak přeci jen zkušenosti tu byly ((-: prostě ses určitě líp orientovala ((-: krásná tunika.
tak určitě mě to baví a samo, že orientace je lepší, když už jsem pletla
, ale přeci jenom jsem z háčkování měla vítr, to přidávání a ujímání, na konci mi to vždycky vyšlo všelijak
, takže jsem začala hezky úplně od začátku pomocí návodů na MMB a tak nějak se do toho dostala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
kerolen tunička je moc pěkná!
no abych pravdu řekla, když zákaznice jsou.. tak jí udělám… ale čepičky dělám radši..![]()
já vím, už jsi to tu psala, těžko se odmítá
, prostě jsi šikulka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kerolen jj ![]()
jinak jak posun času?? náš miláček vstával v 6.40
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já už to mám komplet! jdu na čepuli.. a zítra potřebuju dokoupit ještě asi čtyři barvy a půjdu na další tuniku…
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/…958155_n.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit