Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no já jsem to taky nepostřehla ![]()
Maci a od té Vlniky, z čeho děláš?
tam mají přízí jak blázen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já z vlniky jsem brala na zajíčky rachel, pak bambulkové tu tesu, a buggy - ta byla dost silná, ale měla jsem jí na šálu… vlniku mám asi 35 km od domova, takže tam já si dojedu a vyberu.. sáhnu na klubíčko… jestli kouše.. mrknu jak se silná a tak.. ![]()
jo a pak jsem měla na ty volánkové šály.. ![]()
a ví někdo co to bylo za přízi na tom medvídku???????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky,
to jsem zjišťovala já. Paní mi ještě nenapsala. Dnes jsem ji psala ještě jednou vzkaz, tak uvidím. Hned jak to budu vědět, písnu.
Ted dělám kytičkovou šálu. Ještě dvě kytičky, a už mám hotovo. Tak dnes nebo zítra hodím foto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj holky
Dovolím se k vám všem přidat na popud Macíka74
Taky strašně ráda háčkuju, naučila mě to v dětství prababička, ale po letech jsem háček oprášila, resp. koupila
, až vloni po narození syna
Přidám vám sem fotku úplně prvních výtvorů pro malého, byla jsem tak nadšená, že jsem to úplně nezapomněla a s pomocí netu to zase dostala do ruky, že jsem si výsledek musela hned vyfotit
jinak háčkuju hlavně pro syna, už jsem něco spáchala i pro manžela, tetu, neteř a kamarádek dětičky
Jinak, co jsem viděla, jste velmi šikovné, budu ve velmi dobré společnosti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a tuhle malýmu
víc jsem si toho nenafotila, ale měla bych, abych tady nebyla za žabařku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak medvědi jsou vážně ohroženi! manžel je ve vlnice a oni tu přízi chlupatou už nemají! není ani na skladě! a nebude!!!! takže tam budu muset jet osobně.. a vybrat za to náhradu! to už manžel sám nevymyslí!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit