Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
super, předpokládám, že to bude tahle barva: http://www.prizevlnika.cz/…o/jino-1029/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím vás šikovná děvčata když jsem před 2 týdnama otevřela vaši diskuzi tak jsem žasla a nevěřila, že bych někdy něco takového mohla taky dokázat a tady je důkaz že to jde háček jsem držela prvně v ruce toto je můj druhý výrobek první byl jen zkušební, ještě bych k tomu to chtěla vyrobit rukavičky je to pro holčičku 7 let máte prosím návod děkuji (hlavně velikost aby seděla), jinak fotka není moc kvalitní,ale snad je něco vidět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šájí hele no mám, ale bez toho srdíčka.. protože dětské příze bohužel začli dělat melírované a tam nevynikne ale jukni.. kompletíky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…tyhle teda jsou modré.. ale dají se samozřejmě udělat jakékoliv.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DAnny no vidíš! jsi šikula!
rukavičky už tu běžel návod na MMB ale holky ho sem hodí já si to neuložila ![]()
a zítra jedu do vlniky tak si hned tu JINO koupím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jů Jaruško, to kopa
miluju žlutou barvu, a ta spící sovička je nádherá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, už to přestávám řešit ty barvy
, akorát s tou ladou luxus to je takové hamatné, ty tvoje výtvory jsou takové jemňounké (to vypadá strašně napsané to slovo
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šájo dík… no to jsou pro miminka kompletíky..
veveruško vidíš a já zas do žluté pro mimi nerada.. protože když pak mají ještě žloutenku tak jsou jak citrony!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško hlavně praktický na zimu! dám pod to bavlněný dupny.. na to tyhle a super! teplíčko a hlavně na záda! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše: šájo dík… no to jsou pro miminka kompletíky..
veveruško vidíš a já zas do žluté pro mimi nerada.. protože když pak mají ještě žloutenku tak jsou jak citrony!!![]()
![]()
![]()
![]()
To můžu potvrdit
! Dostali jsme nádhernej kuřátkovej kompletek z C&A a malá v něm byvypadal fakt jak citron a když otevřela oči, tak to bylo ještě horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit