Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
holky dík hodné! no vzala jsem to na to! ale byl to boj! byla jsem z toho řádně rozmrzelá! protože u těch prvních.. to tak pěkně pasovalo!!
tohle jsem musela lítat po celém hradci a sehnat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku jak se dostanu na ten katalog------podpis mi nic neříká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:
Macíku jak se dostanu na ten katalog------podpis mi nic neříká
Klikni na Moje tvoření, které je u Macíka v příspěvcích pod tou blikající fotkou jejího syna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo tak tak.. je tam podtržený nápis… a tam když klikneš otevře se ti moje album věciček co jsem tvořila.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem natvrdlá, mi to musíte napsat krok za krokem, nikde nemůžu nic najít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janko vyjeď nahoru na stránku a pod tím velkým nápisem naší diskuse jsou takové drobné ikonky… a je tam napsáno - ZAPNOUT PODPISY… tak tam klikni.. asi je máš vypnuté a tím to nevydíš.. ![]()
kdybys nevěděla tak písni.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku díky,konečně jsem se tam dostala, mooooooc hezké věcičky. Já jsem začla háčkovat čepičky pro prcky tak až to dodělám tak se taky pochlubím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki -krása
![]()
Macíku - já bych taky dala tmavší
já mám dnes den blbec. Objednala jsem si od jedné paní na MMB přízi.Dnes mi došla, tak jsem si ji na poště s velkou radostí vyzvedla, podívala, dala pod kočár a těšila se na večer, až z ní budu háčkovat. Přijdu domů, že ji ještě omrknu, no a ona nikde, já ji někde ztratila… ![]()
Pak jsem jela do sousedního města, že si koupím tu JINO na medvěda a já blbec koupím jinou barvu - černo-bílou, možná je to černo šedá, nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaké jiné zvířátko bych z ní mohla udělat, nic mě nenapadá. třeba mě něco napadne až bude uháčkovaná čepice.jsem na sebe tak naštvaná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci a já nevím, mě se na ty mědvědy k té chlupaté hodí ta dora ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki - to mě taky napadlo, ale nevím nevím. pak mě ještě napadl medvídek panda. uvidím až bude hotová čepka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kajaaada1 píše:
poki - to mě taky napadlo, ale nevím nevím. pak mě ještě napadl medvídek panda. uvidím až bude hotová čepka…
jo, panda je dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit