Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
5.11.11 21:08
J-a-n-k-a píše:
jsem kopyto

nejsi kopyto, to se stane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.11.11 21:08

Holky, to je zase krása, nemám slov :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: a ty návody úžasné. Fakt šikulky :potlesk: :potlesk:

Háčkované trencle :mrgreen: :mrgreen:

Sice nestíhám pravidelně, ale sleduji vás :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.11.11 21:11

:think: Janka krááásná!!!! a nevadí že tvoříš déle. však já taky nemám vše hned! jen když toho mám moc! a teď zas už nad hlavu! a to jsem se radovala že jsem to stáhla!
a nabrala jsem toho zase.. a ještě přišla objednávka z fleru a tam jak je provize tak to dělám přednostně.. takže jsem začla makat na tom!
a já tuhle dělám tak, že udělám obdélníček a pak ten pásek přes hlav… a sešiju.. ale už jsem dělala i z jednoho kusu a pak nějak přehýbala.. a sešila a nevím už jak…
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
5.11.11 21:29

návod na nákrčník jak jinak MMB ((-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

jinak jsem pako, ale já to na těch kostkách nechápu ((-: jak to zavážeš, jak to prostřihneš? jak pak vypadá bambule? ((-: jsem pako, ale nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
5.11.11 21:35

ahoj, všechny zdravím, přišla jsem se mrknout :wink: a pochválit hlavně všechny vaše výtvory :potlesk: :potlesk: :potlesk: , já teď lenoším, jednu čepku jsem teda uštrykovala, čtyři dny jsem lenošila a teď jdu na nákrčník :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
5.11.11 21:38
Aty píše:
návod na nákrčník jak jinak MMB ((-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…jinak jsem pako, ale já to na těch kostkách nechápu ((-: jak to zavážeš, jak to prostřihneš? jak pak vypadá bambule? ((-: jsem pako, ale nevím.....

aty, asi to musíš hodně omotat a potom to jenom přestřihneš, z tý jedný strany, jak poki vyfotila, vznikne vlastně takový trs nastříhaných dílků a ty uprostřed pevně svážeš a potom proklepneš a je z toho bambule :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
5.11.11 21:40

jo a tady ještě na modelsce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
5.11.11 21:43

kerolen krásná bekovka (((-:

a jinak díky (-: ,tak jsem to tedy nakonec pochopila správně (-: asi mě zmátlo tak málo vlny (((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
5.11.11 21:46
Aty píše:
kerolen krásná bekovka (((-:a jinak díky (-: ,tak jsem to tedy nakonec pochopila správně (-: asi mě zmátlo tak málo vlny (((-:

mě se nechtělo motat moc, jen na ukázku :wink: …kerolen to popsala přesně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
5.11.11 21:47
Aty píše:
kerolen krásná bekovka (((-:a jinak díky (-: ,tak jsem to tedy nakonec pochopila správně (-: asi mě zmátlo tak málo vlny (((-:

joo, já jsem taky nejdřív tápala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
5.11.11 21:48
poki píše:
Aty píše:
mě se nechtělo motat moc, jen na ukázku :wink: …kerolen to popsala přesně :hug:

máš fakt dobrý nápady :palec: :hug: , mě napadlo, že by to šlo vlastně na jakoukoliv kostku :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.11.11 22:35

jdu dnes spát… dnes šálu nedodělám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
5.11.11 22:41

Macíku ta zajíčková je fakt bomba, nedívala jsem se zpět. Já jsem ji dělala:první jak říkáš pásek a pak jsem k tomu přiháčkovala do téčka ,ohla a zháčkovala a bylo
Evo krásné věcičky
Kerolen krásná čepka.
Poki dobrý nápad, aspoň se to nebude zohýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.11.11 22:46

kerolen povedená!
Janka.. tento typ čepiček dobře miminkům sedí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
5.11.11 23:02

No Poki :D talent se nezapře ;) jdu hledat kostky ;)

Zajíčková je sladoucka Maci,povedla se

Kerolen paráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat