Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
6.11.11 20:58

ahoj holky :mavam:
jsme doma, konečně chvíle klidu, dočítám…

všechny výrobky nádherné :potlesk: :palec: veliká pochvala :pankac: :potlesk: :palec:
Jste pro mě všechny velkou inspirací, já stále dělám na té stejné čepce, no jdu pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
6.11.11 21:00

holky krááása!
já jedu z Dory, ale dávám jí jen na jednoducho.. mě přijde, že to stačí… a když je fakt mráz tak stejně našupneme kapucku na hlavu.. ale mám slabý háček a utahuju.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
6.11.11 21:03

Ahoj,dívám se na ty krásné výtvory jedná hezčí než druhá. :potlesk: :potlesk: :palec:
Já udělala tu jednu co jsem včera poslala a musím ještě jednu, dnes sem ani nepíchla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.11.11 11:03

tak já mám zajíčkovou.. a pak tu se šálou.. tu vám dám fotku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
7.11.11 12:13

Macíku-opět krása,já dodělávám druhou čepku ,ze silné vlny a začala jsem čepku a šálu,hodím foto až nějak ukecám počítač.Stávkuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
7.11.11 12:42

Maci :palec: … ty tu šálu neháčkuješ stejným směrem? … jako že dojedeš řadu a pak jedeš opačně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
7.11.11 12:58

Maci super barevná kombinace :potlesk:

• jinak já jsem měla čepku skoro hotovou, jen obháčkovat, a přišlo mi to jako kastrol :roll: :zed: , tak jsem vypárala klapičky a poslední 2 řady a udělala KS a jdu znova na ty klapičky…

Ještě malý dotaz, jak děláte ty dlouhé tlusté copy? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.11.11 13:04

dobrý den všem!

již dlouho vaši diskuzi sleduju,i když ZATÍM neháčkuju,ale pletu…;

musím vás VŠECHNY MÓOOC POCHVÁLIT,jste fakt holky šikovné! :palec:

můžu poprosit,nenapsala byste mi některá odkaz,ze kterého bych se háčkovat naučila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
7.11.11 13:05
Kača.M píše:
dobrý den všem!

již dlouho vaši diskuzi sleduju,i když ZATÍM neháčkuju,ale pletu…;

musím vás VŠECHNY MÓOOC POCHVÁLIT,jste fakt holky šikovné! :palec:

můžu poprosit,nenapsala byste mi některá odkaz,ze kterého bych se háčkovat naučila???

http://www.mimibazar.cz/navod.php?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
7.11.11 13:07
veveruskaa píše:

Maci super barevná kombinace :potlesk:

• jinak já jsem měla čepku skoro hotovou, jen obháčkovat, a přišlo mi to jako kastrol :roll: :zed: , tak jsem vypárala klapičky a poslední 2 řady a udělala KS a jdu znova na ty klapičky…
Ještě malý dotaz, jak děláte ty dlouhé tlusté copy? :think: :think:

nastříhám si vlnu na délku kolik potřebuju, množství musíš odhadnout, nebo zkusit … pak vlnu všechnu najednou pomocí tlustého háčku protáhnu … rozdělím na 3 a pletu normálně cop … na konci svážu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.11.11 13:07

zlatá! DĚKUJI!

To vypadá,že bych i já mohla pochopit :oops: ,
večer se do toho pustím,jen co ty dvě moje opice zalehnou :mrgreen:

DÍKY MOC :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
7.11.11 13:08
Kača.M píše:
zlatá! DĚKUJI!

To vypadá,že bych i já mohla pochopit :oops: ,
večer se do toho pustím,jen co ty dvě moje opice zalehnou :mrgreen:

DÍKY MOC :kytka:

určitě - to jsou odkazy na youtube a pochopit se z toho dá všechno :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.11.11 13:09

Ahoj holky :-) Musím vás pochválit, krásně se činíte, fakt jste šikulky :potlesk:
My za sebou máme takový na nic víkend, já celý pátek prozvracela a o víkendu se z toho sbírala, malej jednou taky zvracel, asi se u nás točí nějaká viróza, ale od pátku už nic, musím zaťukat :wink:
Přesto jsem háčkovala, dělala jsem ušanku dle návodu na MMB k bundě pro malýho, je to moc pěkný dohromady, musím vyfotit a pochlubit se :lol:
A jak tady někdo dával odkaz na nákrčník, bezva, i já děkuju, ten ještě k tomu taky udělám :palec:
Pak mám asi tisíc dotazů, musím se vás postupně ptát :lol: Třeba ty kryty na ouška na ušance - že se nedají udělat jakoby najednou, udělá se to prodloužení vzadu, pak jedna krytka, pak šmik a musí se začít znovu ta druhá, ne? Chápete mě?? :mrgreen: :mrgreen: Prostě nejde udělat obě naráz z jedný vlny, nebo jsem lotr a dělám to jen já komplikovaně? 8-o
Díky za případné vysvětlení a až si zase zvpomenu, budu vás otravovat dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
7.11.11 13:11

já dělám krytku každou zvláš´t, pak obháčkovávám celou čepuli i s krytkama a u toho obháčkovávání dělám vzadu prodloužení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.11.11 13:23

takže sorry nepamatuju si kdo se ptá.. tak to vezmu postupně.. šálu ne neháčkuji tam a zpět.. ale stále do oválu.. dokola.. přičemž v obloučku přidám do jednoho očka dva ty DS.. aby se mi to nekroutilo..
Terry taky dělám každou klapičku zvlášť ještě jsem nezaháčkovávala konce, ale pak zapošívala.. ale to jsem teď začla.. zaháčkovávám oboje.. konce i začátky. a jde to rychleji!
a já prodloužení vzadu nedělám.. mám í stejně vepředu tak vzadu..
ty copy dělám stejně jak to tu někdo psal..
a nákrčník pletu na čtyřech (pěti) jehlicích..
neháčkovala jsem ho..
teď dodělávám roláček.. a pak už zas šupu na čepule a že jich zas mám! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat