Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maqcíku-paráda ![]()
Laducho-taky paráda ![]()
Já se nemůžu dokopat k těm fotkám,hlavní počítač včera ještě stávkoval tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ty výtvory jsou naprosto úžasné. Já se nemám čím pochlubit, protože nemám čas a hlavně jsem se snažila o spirálovou čepičku, která mi moc nešla a nejde
Jinak potřebuju uháčkovat šálu z bambulkové vlny Poly, nemáte některá typ jak na to? Mě nic nenapadá
A jinak jsem objevila nádherné stránky , co se háčkování týče. Stačí rozkliknout co vás zajímá a hodí vás to na podrobné návody. Já mít dostatek volného času, tak nedělám nic jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem konečně dodělala základ, jdu obháčkovávat a pak na ty copy, přemýšlela jsem jak by vypadalo obháčkovat zdvojenýma KS
, ale asi by to spíš navlnilo, než zpevnilo, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
tak jsem konečně dodělala základ, jdu obháčkovávat a pak na ty copy, přemýšlela jsem jak by vypadalo obháčkovat zdvojenýma KS, ale asi by to spíš navlnilo, než zpevnilo, že
nevím, nikdy jsem nezkoušela …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne já pletu
![]()
a to jde holt pomaleji! takže mám přednici a tři čtvrtě zad.. blééé jde to pomalu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky
mam dotaz myslíte že jde uháčkovat svetr na pejska- mame yorkšíra a ty kupované svetry mu moc nesedí. nemáte některá i návod? moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
určitě jde… ale návod nemám.. mrkni na MMB… popř. zadej do google.. někde jsem viděla, ale nevím jak by to sedělo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
A tady už se neháčkuje?![]()
- ale jo, ale moc není čas, prcek má horečku, doufám, že to budou jen zuby

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neháčkuju, v obou obchodech došel comfort, malá chrchlá a má teploty, chlap mě naštval, tak na vše házím bobek
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háčkuji soupravy,ve volné chvíli,ale nějak jsem zpomalila tempo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
critline píše:
Holky
mam dotaz myslíte že jde uháčkovat svetr na pejska- mame yorkšíra a ty kupované svetry mu moc nesedí. nemáte některá i návod? moc děkuji
mě mamka na yorka plete, máme už hafo oblečků
myslím, že uháčkovat by se taky dalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se teda pochlubím s čapulkou za dnešek. Konečně jsem přeprala spirálky, ale stejně budu párat, protože je moc malá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
spirálková je moc pěkná (-: už jsem jednu dělala, a určitě udělám i svým holkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit