Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4282
10.11.11 16:23

Aji-krása :potlesk:
Macíku-ty ďáble,ty teda jedeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
10.11.11 16:25

holky dneska jsem si vyzvedla ty čtyři kg vlny a holky, to je čistá stoprocentní úžasná ovčí vlna z ovčího rouna. naprosto totálně měkká, hebká, nekousavá, a jinak dost drahá, sama bych jí nekupovala ((-:, a ty barvy, no je přenádherná, mám fakt radost (-:. já za to poslala paní tescoma gold line hrnce, jako asi 10 let staré, ale bez chyby až na zašlost od plynu, tak snad je taky spokojená ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
10.11.11 17:51
Aty píše:
holky dneska jsem si vyzvedla ty čtyři kg vlny a holky, to je čistá stoprocentní úžasná ovčí vlna z ovčího rouna. naprosto totálně měkká, hebká, nekousavá, a jinak dost drahá, sama bych jí nekupovala ((-:, a ty barvy, no je přenádherná, mám fakt radost (-:. já za to poslala paní tescoma gold line hrnce, jako asi 10 let staré, ale bez chyby až na zašlost od plynu, tak snad je taky spokojená ((-:

ohromná závist :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
10.11.11 17:52

Macíku ty jsi akční :) Čepička a zav. nádherná :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.11.11 19:09
Aty píše:
holky dneska jsem si vyzvedla ty čtyři kg vlny a holky, to je čistá stoprocentní úžasná ovčí vlna z ovčího rouna. naprosto totálně měkká, hebká, nekousavá, a jinak dost drahá, sama bych jí nekupovala ((-:, a ty barvy, no je přenádherná, mám fakt radost (-:. já za to poslala paní tescoma gold line hrnce, jako asi 10 let staré, ale bez chyby až na zašlost od plynu, tak snad je taky spokojená ((-:

jůůů super, vyfoť tu hromadu :palec: :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
10.11.11 19:39

Ájo - čepule i zavinka jsou krásný :palec:

Maci - ty jsi dříč :mrgreen:

Aty - parádní výměna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
10.11.11 20:02

no tak jsem to počítala a mám ještě udělat 30 čepic, 10 šál a 1 rukavice. Ale jako to bych teda za 14 dní nedala, takže tři zakázky jdou už do ledna, na letošek už nepřijímám. a zítra vyfotím tu hromadu. místo abych dneska háčkovala, tak přetáčím na klubíčkovači tu vlnu. ona je nepoužitá, ale stočená do klubíček, a já mám raději ty klubíčka z klubíčkovače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.11.11 20:44

Aty a jaký jsou klubíčka z klubíčkovače? jako kulička? a jak to vůbec vypadá? až budeš fotit tu vlnu, nemohla bys vyfotit ten stroj? :think: na netu jsem ho nenašla - teda nevygooglila :mrgreen:

• máš toho taky hodně, se uháčkujete holky k smrti :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
10.11.11 20:59

Vy teda jedete jeden výrobek krásnější než druhý,fakt holky máte to krásné.A ta zavinovačka je taky nádherná
A vy dvě Macíku a Aty dejte pozor,ať si do těch čepulí, nákrčníků a šal nezapletete pacenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
10.11.11 22:47

http://www.dalin-praha.cz/acc-spin.php tady je ten kovový navíječ přaden. je tam špatně vidět, z té konstrukce mám jen ten kovový strojek, to velký nahoře už dávno nemáme. věnovala mi ho před časem mamka, dřív se klubka nekupovala v klubkách, tak se to pak muselo převinout, zítra nafotím (-: dole je pak ceník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
10.11.11 22:49
Aty píše:
http://www.dalin-praha.cz/acc-spin.php tady je ten kovový navíječ přaden. je tam špatně vidět, z té konstrukce mám jen ten kovový strojek, to velký nahoře už dávno nemáme. věnovala mi ho před časem mamka, dřív se klubka nekupovala v klubkách, tak se to pak muselo převinout, zítra nafotím (-: dole je pak ceník.

já si to z dětství pamatuju, mamka hodně pletla a toto jsme měli doma a po večerech jsme tvořili klubíčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.11.11 08:36

ahojík
holky včera jsem se sem už nedotala.. hodila jsem noční do půl 2 ale rolák mám hotový! jupíííííí
za chvíli jdu fotit.. tak hodím fotečku!
jinak se dnes opět pouštím do další zakázky dámská čepulka..
a pak už pojedu jak drak! čepička za den hotová! jen prostě ty svetry a tuniky ty trvají mnoho dní!
a díky.. holky když je mě hloupé odmítnout ženské co už si objednaly.. a pak buch a z fleru tři zakázky! tam se platí provize.. to odmítnou sice můžu, ale je mi to ještě hloupější.. tak makám no! :wink:
a já jsem dříč??? mrkněte na ATY :mrgreen: :lol: :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.11.11 08:58

maci prosímtě, ale já to mám udělat během tří měsíců a teď jsem zdražila (-: takže už se to ke mě nehrne ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.11.11 09:08

ATy ahaaa.. nooo tak to já musím udělat co nejdříve!
jdu fotit ten svetr.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.11.11 09:28

tak jukněte.. modelovi je ještě větší, je pro strašího kloučka..ale jen o kousek..
http://img.fler.cz/…b6348e41.jpg
 http://img.fler.cz/…cc9f6ab7.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat