Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1946
12.11.11 13:34
veveruskaa píše:
ališo krásné čepičky :potlesk: stonožka je suprová :pankac:barviku mě se nejlíp háčkuje z Merina od vlnapu, je krásně pružná a jde to rychle, i dora a lada luxus jdou dobře háčkovat a holky ti určitě doporučí i další :wink:

Miluju merono :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
12.11.11 13:53

Holky, vy jste teda šikovné :palec: . Já taky háčkuji, hlavně pro prcka - čepičky. Teď se snažím uháčkovat krtečka a pejska podle návodů na MMB. Už to skoro mám, ale nemůžu se dokopat dát všechny díly dohromady a vyšít čumáček a tak :twisted:

Na inspiraci přidávám fotku svojeho výtvoru. Je to špatně nasvětlené, ve skutečnosti jsou barvy mnohem hezčí. Je to z merina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
12.11.11 15:19
Aty píše:
ahoj (-: jen v rychlosti jsem proletěla a tady dal ší zvířata ode mě. tygr, teď už opravdu (-: a pes od nextu

http://www.facebook.com/photo.php?…

aty :palec:

Příspěvek upraven 12.11.11 v 15:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
12.11.11 15:21

letenia vítej :kytka: čepička je moc krásná, zajímavý netradiční motiv :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.11.11 18:38

vítám leteniu…
všechny výtvory jsou zas báááječné!
Aty teď bych řekla že se fakt povedl! ale ten minulý byl božíííí
my dnes slavíme dcery narozeniny.. tak nestíííhám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.11.11 20:09

holky zdravím
i když jsem zatím nepřispěla,moc mně inspirujete,čtu vás pravidelně a tedˇse chystám na první ušanku.
Maciku Čtu,že jsi si koupila Elian klasik,mám ho doma,zaujal mně svou hebkostí,jen si nejsem,coby začátečník jista:
Na ušanku dvojitě 5 kou háčkem? :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
12.11.11 20:52

holky, nezkoušely jste dělat aplikaci mašinky Tomáš? :think: kámoška se na to ptala, aty nezkusila bys ji spáchat a udělat návod? :think: sím sím sím :oops: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
12.11.11 21:47

veveruško sice by to pro mě nebyl problém, ale zabralo by mi to hodně času ))-: je mi líto, ale já teď fakt musím jet jak fretka, jinak to prostě nestihnu, vždy|ť nemám čas udělat návod ani na pejska a další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
12.11.11 21:48

macíku hodně štěstí k narozeninám ((((-:

nováčky vítám ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
12.11.11 21:49

návody budu dělat mezi svátky, takže pokud byste pak cokoliv chtěli, tak mi napište zprávu s obrázkem a já mezi svátky spáchám ten návod ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
12.11.11 21:51
veveruskaa píše:
holky, nezkoušely jste dělat aplikaci mašinky Tomáš? :think: kámoška se na to ptala, aty nezkusila bys ji spáchat a udělat návod? :think: sím sím sím :oops: :huban:

stačí tenhle: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
12.11.11 22:25

Holky, čepičky krásný :palec: :potlesk:
Já jsem tu naší ještě krapet doupravila :wink: foceno teď večer bez blesku a modelka nechtěla pózovat, tak snad tam půjde něco vidět :mrgreen: blesk to odrážel a moc to nešlo vidět… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
12.11.11 22:28

Vítám nově příchozí. Ja ted domotala dve aplikace-kyticky. Zítra dam foto ;)

Kittinka je parádní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.11.11 22:30

taky vítám nové dušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.11.11 22:50

berry - hele já z elianu dělám na jednoducho.. víceméně všechny jedu jen na jednoducho! nemám ráda ty prkené tuhé čepice! mám háček nulu a tím jedu i ty z elianu. vypadá to pak takhle.. a myslím, že i na zimu stačí.. kdo chce tak si nechá podšít..
a při mrazu stejně šupnu ještě na hlavu kapucku od bundy..
já dodělávám dalšího - teď prvního medvěda z té nové příze a zlatá ta stará! mě to z tohoto moc nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat