Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
veveruskaa píše:
ališo krásné čepičkystonožka je suprová
barviku mě se nejlíp háčkuje z Merina od vlnapu, je krásně pružná a jde to rychle, i dora a lada luxus jdou dobře háčkovat a holky ti určitě doporučí i další
Miluju merono
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, vy jste teda šikovné
. Já taky háčkuji, hlavně pro prcka - čepičky. Teď se snažím uháčkovat krtečka a pejska podle návodů na MMB. Už to skoro mám, ale nemůžu se dokopat dát všechny díly dohromady a vyšít čumáček a tak ![]()
Na inspiraci přidávám fotku svojeho výtvoru. Je to špatně nasvětlené, ve skutečnosti jsou barvy mnohem hezčí. Je to z merina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
ahoj (-: jen v rychlosti jsem proletěla a tady dal ší zvířata ode mě. tygr, teď už opravdu (-: a pes od nextu
aty ![]()
Příspěvek upraven 12.11.11 v 15:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
letenia vítej
čepička je moc krásná, zajímavý netradiční motiv
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vítám leteniu…
všechny výtvory jsou zas báááječné!
Aty teď bych řekla že se fakt povedl! ale ten minulý byl božíííí
my dnes slavíme dcery narozeniny.. tak nestíííhám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky zdravím
i když jsem zatím nepřispěla,moc mně inspirujete,čtu vás pravidelně a tedˇse chystám na první ušanku.
Maciku Čtu,že jsi si koupila Elian klasik,mám ho doma,zaujal mně svou hebkostí,jen si nejsem,coby začátečník jista:
Na ušanku dvojitě 5 kou háčkem?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, nezkoušely jste dělat aplikaci mašinky Tomáš?
kámoška se na to ptala, aty nezkusila bys ji spáchat a udělat návod?
sím sím sím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško sice by to pro mě nebyl problém, ale zabralo by mi to hodně času ))-: je mi líto, ale já teď fakt musím jet jak fretka, jinak to prostě nestihnu, vždy|ť nemám čas udělat návod ani na pejska a další…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku hodně štěstí k narozeninám ((((-:
nováčky vítám ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
návody budu dělat mezi svátky, takže pokud byste pak cokoliv chtěli, tak mi napište zprávu s obrázkem a já mezi svátky spáchám ten návod ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
holky, nezkoušely jste dělat aplikaci mašinky Tomáš?kámoška se na to ptala, aty nezkusila bys ji spáchat a udělat návod?
sím sím sím
![]()
stačí tenhle: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, čepičky krásný
![]()
Já jsem tu naší ještě krapet doupravila
foceno teď večer bez blesku a modelka nechtěla pózovat, tak snad tam půjde něco vidět
blesk to odrážel a moc to nešlo vidět… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vítám nově příchozí. Ja ted domotala dve aplikace-kyticky. Zítra dam foto ![]()
Kittinka je parádní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry - hele já z elianu dělám na jednoducho.. víceméně všechny jedu jen na jednoducho! nemám ráda ty prkené tuhé čepice! mám háček nulu a tím jedu i ty z elianu. vypadá to pak takhle.. a myslím, že i na zimu stačí.. kdo chce tak si nechá podšít..
a při mrazu stejně šupnu ještě na hlavu kapucku od bundy..
já dodělávám dalšího - teď prvního medvěda z té nové příze a zlatá ta stará! mě to z tohoto moc nejde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit