Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jsem zvědavá na fotku až medvěda budeš mít..
já jsem taky zvědavá jak bude vypadat ten nový… snad večer už se do něj pustím, ale doufám, že najdu něco jako vodící nit.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo holky ještě jste se některá ptala kolik na svetr klubíček.. já pletla z lady takové té melírované od vlnapu… a na tuto velikost jsem měla tři klubíčka po 100 g… a zbylo mi klubíčko velikosti pinpongového míčku! je to vel. cca větší 98
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky ![]()
tak jsme doma z oslavy, čepka měla úspěch, tak mám radost, kámošky nechtěly věřit, že to já sama
, a další cizí paní jak ji viděly, tak chtěly taky a jestli prej dělám na zakázku, tak jsem s omluvou odmítla, na zakázkové háčkování se zatím teda necítím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
a tady ten bambulkovač,néééé bambulkovač néééé, klubíčkovač ((((-:Příspěvek upraven 11.11.11 v 17:38
aty bomba, jak příze, tak klubíčkovač
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
Aty parááááda!!!
hele já se právě vrátila! nechala jsem zas 500 kč za přízi! koupila jsem si ten HIT! vínově červený, fialový, malinový, bílý.. no bombááá zítra vám hodím fotečky… co tu mám za barvy..
a v pondělí mi dorazí balíček od paní pavlíny… tam bude Dora na zakázky co mám dělat.. a BAMBULKOVAČ!!
MAci závidím bambulkovač
![]()
a těším se na foto příze, zase jsi udělala nájezd do Vlniky?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne do vlniky.. neeee byla jsem v prioru pro tu HIT přízi.. a mají úúúúžasné barvy! vzala jsem i elian klasik! fakt bomba barvy.. tady je jen ochutnávka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak se po delší době taky ozývám
nakukuji, ale nějak nestíhám reagovat, všechny dílečka máte moc krásná
jedna věc hezčí než druhá
svetřík nádherný (teď nevím kdo že ho dělal
)
Jak jsem dělala tu ušanku a trochu nevyšla, tak jsem jí nakonec dala kamarádce co má starší holčičku a tím pádem i větší hlavičku
a Kristýnce udělala novou a rovnou tu stejnou i pro další kamarádku, takže budeme mít trojčátka
teď už sedí perfektně
a jak jste mi tu radily, tak jsem místo posledních 2 řad dl. sloupků udělala 4 krátké a fakt to krásně utáhne a líp to sedí ![]()
K čepičce jsem Kiki udělala ještě svetřík a teď pracuji na šále
Se taky pochlubím foetčkama, jestli můžu ![]()
Začnu tou kde má i čapku, nechtěla se fotit, takže jsem jí vzala když se koukala na večerníček
ale ten blesk děsně zkresluje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je samotný svetřík, je s copánkama a normálně to jde vidět hezky, ale na tý fotce teda vůbec ![]()
Akorát jsem to nějak blbě spočetla a je děsně od krku
nejprve jsem chtěla párat, pak vymýšlela jak to udělat aby to nebylo tak od krku a pak si řekla že jsem trdlo a co vymýšlím páč to bude nosit stejně s tou vestou nebo pod bundu a konečně má svetr se kterým jí bundu zapnu až ke krku
jak je to náš puclík bez krku, tak bych to s rolákem fakt nedala a hlavně jsem nechtěla svetr přes hlavu, to máme dost mikin…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jednou s vestičkou
za tímto účelem jsem vlastně kupovala vlnu, nápad na čepici přišel až jako druhý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak dalšííí
http://img.fler.cz/…0bfad327.jpg
http://img.fler.cz/…ff5d6b98.jpg
já jí mám na celé ucho.. dcera má zřejmě větší hlavu..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jednoduchý a efektní… snad se bude líbit! ![]()
jak děláš límeček?? necháváš oči? nebo ho pak přišíváš????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myšičko nádhera
, modelka je moc krásná a výtvory také, super jsi to vyřešila s těma čepkama
![]()
Maci nádherný barvy ![]()
a čepka je nádherná, to chtěla paní na zimu?? to je cAMILLA, ŽE?
jo a máš někde návod na ten vzorek? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne na zimu ne.. prostě teď na nošení.. spíš efekt ke kabátku a volánkové šále.. té vínové - kupovala si jí ode mne.. co jsem dělala tu vínově červenou.. a chtěla ještě čepici..
a není to camilla ale DANIELA
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit