Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty píše:
veveruško ano jedna je větší ((-: ta pánská ((-: ta dámská je menší, my ženy máme vesměs ty ruce menší ((-:
jo táák já to nepochopila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, zdravím ![]()
Já se už třetí den motám s tím háčkovaným nákrčníkem
Strašně pomalu to přibývá… Navíc mi dnes došla vlna, chtěla jsem tedy pokračovat jinou barvou, ale asi by to vypadalo blbě, tak musím zase do krámu pro další klubko. No jsem zvědavá, kdy to budu mít a jestli to vůbec půjde natáhnout přes hlavu a ták, když už se s tím tak morduju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky konečně jsem dorobila tu čepku s kittynou, tak dávám fotky, bude jich trochu víc, páč jsem lehce předimenzovala copy
, tak se mi to nevejde na jednu fotku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
na modelcemusela jsem ji uplatit sušenkou
veverušku nááááádhera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:veveruskaa píše:veverušku nááááádhera
na modelcemusela jsem ji uplatit sušenkou
jůů děkuju, s aplikací moc neporadím, já su antitalent
co motýlek? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo na ten zaprasenej gauč se prosím nedívejte
![]()
teď na těch fotkách koukám, že ty oči na kittyně mohly být ještě níž, no nic příště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
jo na ten zaprasenej gauč se prosím nedívejte![]()
![]()
teď na těch fotkách koukám, že ty oči na kittyně mohly být ještě níž, no nic příště
nene je perfektní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veveruško, tak čapka je krááásná, ty copy jsou naprostá bomba ((-: a tvoje kittynka je úžasná ((-: jsem si chvilku myslela, že jsem jí dělala já ((-: jako pokud můj návod tak skvěle funguje, to budu muset na mmb co nejdřív hodit i toho psa ((-: a tygrolva ((-: můžu dát obrázek jako inspiraci i pro ostatní do toho svého návodu na mmb?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit