Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
stune ta tvoje čapka taky nemá chybu, já bych tam dala taky motýlka ((-: barevně je strašně příjemná (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a to jsem ještě zapoměla na úžasně roztomilou modelku (-: je slaďoučká jak cukříček ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune -
krásný barvy a pozadí fotky
![]()
Veru - moc hezká čepule a ty copy
![]()
laducho -
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
Veveruško, tak čapka je krááásná, ty copy jsou naprostá bomba ((-: a tvoje kittynka je úžasná ((-: jsem si chvilku myslela, že jsem jí dělala já ((-: jako pokud můj návod tak skvěle funguje, to budu muset na mmb co nejdřív hodit i toho psa ((-: a tygrolva ((-: můžu dát obrázek jako inspiraci i pro ostatní do toho svého návodu na mmb?
jé děkuju, Aty jsem ti úplně zapomněla poděkovat za ten návod
, sice ty uši jsem si trochu upravila, ale jen malinko ![]()
K návodu na MMB ji určitě dát můžeš
, dáš mi pak prosím odkaz? ![]()
a na psa a tygrolva a hlavně na opičáka bych si rozhodně návod prosila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
a to jsem ještě zapoměla na úžasně roztomilou modelku (-: je slaďoučká jak cukříček ((-:
jo to je mj cukříček
děkuju za pochvalu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Stune -krásný barvy a pozadí fotky
![]()
![]()
![]()
Veru - moc hezká čepule a ty copy
laducho -![]()
![]()
![]()
poki, to je čepka pro 5-tiletou princeznu, tak snad se budou copy líbit, mojí modelce je to trochu větší …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, teda výtvory fakt úžasný. Já to vůbec nechápu, jak můžete být tak šikovný a hlavně, jak to tak rychle stíháte. Já denně nakukuju, ale cokoliv vyrobit mi děsně trvá.
Veveruško, ta čepička s Kyttinkou je nádherná
A všechny máte krásné výtvory. Chodím se sem inspirovat ![]()
Tak se pochlubím čepičkou inspirovanou tady váma. K vaší dokonalosti to nemá, ale mám z toho radost
Vločka není ještě přišitá a dodělávám ještě šálku a druhou rukavičku - došla mi vlna, tak jsem to musela stopnout, pak hodím celej komplet.
Příspěvek upraven 10.11.11 v 14:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě přihodím zavinovačku, co jsem šila - už jsem sem nějaké dávala, tahle je slavnostnější pro holčičku. Je to focený za tmy jen u lampičky, tak trošku klamou barvy, je to taková vanilková barva s bílými kvítky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
áji nádhera, a zavinovačka nádherná
![]()
- na takovou čepičku se taky chystám, chci postupně vyzkoušet všechny možné vzory a variace (které zvládnu)

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojík já stále pleskám ten rolák ale už mám půlku rukávu!
snad to dnes dorubnu!
a mám nasmlouváno 18 čepic, 4 nákrčníky a 3 šály.. to vše do 14 dnů!
bože co jsem to slíbila? no makám no!
Veveruško fakt krááásná!
a ty háčkované rukavičky vypadjí super!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veveruško: Děkuju za pochvalu, jsi hodná
Háčkovala jsem tu čepičku z Elian mimi a hrozně dobře se mi z ní dělalo, tak mám rozdělanou ještě šálku a dodělám druhou rukavičku. Taky bych nejraději vyzkoušela všechno, protože ty výtvory, co sem dáváte, jsou fakt nádherný. Jen chybí čas a na něco i šikovnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
ahojík já stále pleskám ten rolák ale už mám půlku rukávu!
snad to dnes dorubnu!
a mám nasmlouváno 18 čepic, 4 nákrčníky a 3 šály.. to vše do 14 dnů!![]()
![]()
bože co jsem to slíbila? no makám no!
Veveruško fakt krááásná!
a ty háčkované rukavičky vypadjí super!!
to bych už ty ruce nerozpletla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku: Ty jedeš jak ďábel, tolik nasmlouvaných věcí - fakt máš můj obdiv, mně to všechno děsně trvá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci ty si fakt drak, tak hlavně ať ti to jde pěkně od háčku a od jehlic a ať tě nebolejí paciny ![]()
a a děkuju za pochvalu ![]()
Aji ale vždyť ta čepička je opravdu krásná
nic se neboj, chce to jen čas, cvik a trpělivost a ono to přijde ta zručnost a praxe, v to pevně doufám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit