Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
barviku, čepička moc pěkná, co to máš za zajímavý vzor? hodíš nějaký odkaz?
![]()
terrad je to naprd
, ale to přejde jen to musíme vydržet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak konečně jsem dodělala tu čepičku pro druhé mimi (dvojčata)
Barviku pěkná, taky bych chtěla odkaz, děkuji moooc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moc děkuju holky. Dělala jsem to podle tohoto návodu, ale snažila jsem se ho pochopit tak 2 týdny a nakonec jsem si ho uzpůsobila, takže napůl je to i můj výmysl
ale je to fakt rychlá čepička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jí dělala před měsícem ((-:, ale barviku promiň, pochopila jsem hned ((-: jsem měla štěstí https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
tady se pochlubím tou svou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
já jí dělala před měsícem ((-:, ale barviku promiň, pochopila jsem hned ((-: jsem měla štěstí https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
No jo ty jsi profík a starý mazák.Mám prosbu jak velkou jí mám ueělat pro miminko, Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych placku klidně udělala větší, a pak bych spíš zůžila ten koncový pruh na požadovaný obvod hlavy. tak na ty dva měsíce, to má obvod hlavy tak 40, 41? základní placku bych udělala 13 cm. pak bych prostě sháčkovávala KS až ten koncový pruh, ale nejdřív bych zkusila jen krátké sloupky bez ubírání, ty ještě hodně zužují. a ty to máš teď malé proč? už od začátku? nebo jenom ten pruh máš moc nafest? Jestli ano, tak zkus rozpárat jenom ten a uháčkovat ho větším háčkem a tolik neutahovat, co to s tím udělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janko promiň, jsem si nějak nevšimla ((-: že ty nejsi ty ((-:
no jinak stejně. základní placku počítám obvod hlavy / 3,14 a výsledek je šíře základní placky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, prosím jsem čepičkář začátečník mohla bys mi to nějak srozumitelněji napsat? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a tady valentýnské rukavice, byl to záhul, už nikdy více ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo táák úplně pidi ((-: no tak na ty pidi, jsou skutečně pidi čepičky ((-: no to aby vynikl ten vzorek, tak tenčí přízi, tenčí háček ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
jo táák úplně pidi ((-: no tak na ty pidi, jsou skutečně pidi čepičky ((-: no to aby vynikl ten vzorek, tak tenčí přízi, tenčí háček ((-:
Tak mi, prosím, navrhni nějaký jiný vzorek,chci aby byly teplejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
Jojo, neříkám, že je to špatně napsané
háčkovala jsem po nocích, takže jsem si několikrát přečetla návod špatně, pak jsem moc utahovala, pak jsem našla návod na sháčkovaný sloupky a dělala to blbě, prostě se mi to sešlo blbě
a ještě k tomu vlna vhodná na dvě věci
ale vzorek se mi tak líbil, že jsem to nevzdala. Jinak čepička je nádherná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit