Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
13.11.11 13:58

hkac to je dobrý!
holky teď medvědy jedu z RACHEL - č. barvy 63, a k tomu jsem sehnala v galanterii UZAY LAVANTA - č. 823

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.11.11 13:59

jééé jsem první na 200 stránce!
TAK VÁS TU ŠIKOLKU VŠECHNY VÍTÁM!!! :lol: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.11.11 14:00

Holky, mám v tom dočítání zmatek :oops: tak to vezmu „paušálně“ :-D čepičky i ostatní věci jsou bezva :palec: zbytky vlny se taky snažím nějak dopotřebit :wink: tak tvořím taková ta různá háčkovaná zvířátka :wink: jsou bezva a malé se moc líbějí :hug: a teď z těch „crazy“ zbytků zkouším ty zvířátka z kinder vajíček, teda dělám první, tak snad se povede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 14:02
Macík74 píše:
jééé jsem první na 200 stránce!
TAK VÁS TU ŠIKOLKU VŠECHNY VÍTÁM!!! :lol: :palec: :potlesk:

jůůůů 200 nakecáno, co nakecáno, naháčkováno a napleteno :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 14:06
Mysicka31 píše:
Holky, mám v tom dočítání zmatek :oops: tak to vezmu „paušálně“ :-D čepičky i ostatní věci jsou bezva :palec: zbytky vlny se taky snažím nějak dopotřebit :wink: tak tvořím taková ta různá háčkovaná zvířátka :wink: jsou bezva a malé se moc líbějí :hug: a teď z těch „crazy“ zbytků zkouším ty zvířátka z kinder vajíček, teda dělám první, tak snad se povede :mrgreen:

mysicko to jsem zvědavá, moc si to nedokážu představit, doufám, že se pak pochlubíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.11.11 14:10
veveruskaa píše:
Mysicka31 píše:
Holky, mám v tom dočítání zmatek :oops: tak to vezmu „paušálně“ :-D čepičky i ostatní věci jsou bezva :palec: zbytky vlny se taky snažím nějak dopotřebit :wink: tak tvořím taková ta různá háčkovaná zvířátka :wink: jsou bezva a malé se moc líbějí :hug: a teď z těch „crazy“ zbytků zkouším ty zvířátka z kinder vajíček, teda dělám první, tak snad se povede :mrgreen:
mysicko to jsem zvědavá, moc si to nedokážu představit, doufám, že se pak pochlubíš :wink:

Veveru, není to můj nápad, našla jsem to na mmb a řekla si že to vypadá moc fajn ;-) http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.11.11 14:16
Mysicka31 píše:
veveruskaa píše:
Mysicka31 píše:
mysicko to jsem zvědavá, moc si to nedokážu představit, doufám, že se pak pochlubíš :wink:
Veveru, není to můj nápad, našla jsem to na mmb a řekla si že to vypadá moc fajn ;-) http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

Jé, a já zrovna minulý týden vyhazovala asi sto vajíček :zed: . :zed: Ale něco bych tu ještě mohla najít, to dobrý nápad :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.11.11 14:23
hkac píše:
Mysicka31 píše:
veveruskaa píše:
Mysicka31 píše:
Veveru, není to můj nápad, našla jsem to na mmb a řekla si že to vypadá moc fajn ;-) http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Jé, a já zrovna minulý týden vyhazovala asi sto vajíček :zed: . :zed: Ale něco bych tu ještě mohla najít, to dobrý nápad :palec: .

To je škodáá :-( já mám doma asi jen 4 a brala bych víc… no, asi to vypadá že si budeme muset začít kupovat kinder vejce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mňamííí :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 14:31
Mysicka31 píše:
veveruskaa píše:
Mysicka31 píše:

jůůůů tak to je nádhera, to jsem netušila, že něco takového jde 8-o 8-o 8-o :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.11.11 14:35
veveruskaa píše:
Mysicka31 píše:
veveruskaa píše:
Mysicka31 píše:
jůůůů tak to je nádhera, to jsem netušila, že něco takového jde 8-o 8-o 8-o :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Já taky ne, narazila jsem na to náhodou a přijde mi to fakt moc bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
13.11.11 14:43

myšičko, to je bomba :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
13.11.11 16:33

Myšičko to je dobré
Macíku a co tohle je to příze č. 041 http://www.janrejda.cz/index.php?… to by nemohlo být na medvědy? Už to tu někdo dával a slíbil,že řekne jak se s tím háčkuje.Nevím kdo to byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.11.11 16:56

Janka já si myslím, že to bude dost tuhé! a nepoddajné.. nevím zkus … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.11.11 16:59
J-a-n-k-a píše:
Myšičko to je dobré
Macíku a co tohle je to příze č. 041 http://www.janrejda.cz/index.php?… to by nemohlo být na medvědy? Už to tu někdo dával a slíbil,že řekne jak se s tím háčkuje.Nevím kdo to byl

to jsem byla já:) háčkuje se dobře,jen je tvrdší, zítra snad dodělám,dám sem pak foto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.11.11 17:06

Verčo tak jsem zvědavá jaká z něj bude.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie