Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
14.11.11 10:32

Petko pěkná!
Veveruško no jasné výrobci zas šetří no!
a uvidím.. já jí kupuju teď už druhý rok.. tak možná že mám už stále tu slabší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 11:10
Macík74 píše:
Petko pěkná!
Veveruško no jasné výrobci zas šetří no!
a uvidím.. já jí kupuju teď už druhý rok.. tak možná že mám už stále tu slabší..

no maci, je možný, že ta paní v galanterce u nás ji tam měla už dost dlouho, tak pak napiš, jestli je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
14.11.11 12:09
veveruskaa píše:
Macík74 píše:
neříkej! fakt je tenčí??? čekám balíček buď dnes nebo zítra.. a za návod díky.. taky to zkusím až se zbavím všech těch medvědů.. a tak.. :wink: :palec:

no nevím, mi se to zdá :think: , oproti tomu co jsem dělala tu svoji úplně první čepku, tak ta tyrkysová, nebo co to je za odstín, tak je silnější ( ta mi právě ještě zbyla) :think: , ale určitě to není paní pavlínou, spíš asi výrobce udělal inovaci, možná :think: :nevim:

• Jo a v tom návodu se píše, že vzadu pak vycházejí 3RS vedle sebe, ale nevím čím to, mě to vyšlo normálně, všechny RS po 2 vedle sebe :think: :wink: , jestli jsem nedělala něco špatně :lol: , ale snad ne…

mně tam taky vychází vzadu 3 reliéfy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
14.11.11 12:11

Všechny jste moc šikovný, já nějak nestíhám reagovat, aspoň dočítám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 12:24
poki píše:
veveruskaa píše:
Macík74 píše:
neříkej! fakt je tenčí??? čekám balíček buď dnes nebo zítra.. a za návod díky.. taky to zkusím až se zbavím všech těch medvědů.. a tak.. :wink: :palec:

no nevím, mi se to zdá :think: , oproti tomu co jsem dělala tu svoji úplně první čepku, tak ta tyrkysová, nebo co to je za odstín, tak je silnější ( ta mi právě ještě zbyla) :think: , ale určitě to není paní pavlínou, spíš asi výrobce udělal inovaci, možná :think: :nevim:

• Jo a v tom návodu se píše, že vzadu pak vycházejí 3RS vedle sebe, ale nevím čím to, mě to vyšlo normálně, všechny RS po 2 vedle sebe :think: :wink: , jestli jsem nedělala něco špatně :lol: , ale snad ne…

tak asi dělám něco blbě, ale co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
14.11.11 12:27
veveruskaa píše:
poki píše:
veveruskaa píše:
Macík74 píše:

tak asi dělám něco blbě, ale co? :think:

to máš přece jedno, hlavně, že čepička sedí :palec: … to je jedno očko, asi hned v začátku do kruhu uděláš málo dlouhých sl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
14.11.11 12:28

Veverusko - je pravda, že už jsem dělala tyto čepule 3 a vechny krásně sedí a jsou pružné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.11.11 12:29
Vercaa píše:
holky ještějendou prosím poradte mi jak děláte ty střapce na konci ušanky…neím jak to pak připevnit na ouška, jen přišít??

Já si na konci každé klapičky udělam 3-4 řetízková oka, podle toho, jak chci střapce široké, protáhnu jimi nastříhanou vlnu a pak bud spletu, dole sváži, nebo svážu tak 1,5cm pod klapičkou a nechám střapec. Snad jsem to popsala sptávně :)
ale jsou tu zkušenější, tak snad poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
14.11.11 12:30
Stune píše:
Vercaa píše:
holky ještějendou prosím poradte mi jak děláte ty střapce na konci ušanky…neím jak to pak připevnit na ouška, jen přišít??
Já si na konci každé klapičky udělam 3-4 řetízková oka, podle toho, jak chci střapce široké, protáhnu jimi nastříhanou vlnu a pak bud spletu, dole sváži, nebo svážu tak 1,5cm pod klapičkou a nechám střapec. Snad jsem to popsala sptávně :)
ale jsou tu zkušenější, tak snad poradí :)

Stune, já střapce ještě nedělala, ale popsala jsi to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.11.11 12:31

stune jj taky dělám stejně.. :wink: nedělám řo… ale protáhnu posledním očkem uprostřed klapičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.11.11 12:39
Macík74 píše:
stune jj taky dělám stejně.. :wink: nedělám řo… ale protáhnu posledním očkem uprostřed klapičky..

Mě by se to tam nevešlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.11.11 13:29

Jééé, to je krásný psík, moc povedený, návod je na MMB, že jo? :wink:

veveruskaa píše:
aplikace pejska, ale nehodí se mi k tomu nějak, asi udělám něco jiného :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.11.11 13:33

Jinak kočky, k letošním Vánocům plánuju udělat manželovi, mamce a tetě na klíče nějaké háčkované zvíře :lol: Líbil se mi ten nápad z kindervajíček, moc pěkné :potlesk: Pak taky chci synkovi udělat háčkovaného medvídka :-) A hned se vás zeptám, pokud s tím máte některá zkušenost, čím ta zvířata vycpáváte? Vata by asi časem jakoby slehla, co? :think: Tak nějakou věc z galanterky, vatelín, nebo jak se jmenuje to, co je v zimních bundách? A dá se to běžně koupit? :think: Díky za případné reakce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.11.11 13:41

Terry já zašla do obchůdku u nás.. paní šije a dostala jsem od ní zdarma vatelín co je bund.. trošku mi ho ustřihla! a ten je super! jinak jsem dělala už nějaké medvědy, ale KUKY je nejhezčí! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.11.11 13:42
Terryfox píše:
Jinak kočky, k letošním Vánocům plánuju udělat manželovi, mamce a tetě na klíče nějaké háčkované zvíře :lol: Líbil se mi ten nápad z kindervajíček, moc pěkné :potlesk: Pak taky chci synkovi udělat háčkovaného medvídka :-) A hned se vás zeptám, pokud s tím máte některá zkušenost, čím ta zvířata vycpáváte? Vata by asi časem jakoby slehla, co? :think: Tak nějakou věc z galanterky, vatelín, nebo jak se jmenuje to, co je v zimních bundách? A dá se to běžně koupit? :think: Díky za případné reakce :wink:

Já jsem vycpala kuličkami, co se dávají do polštářů. Myslím že jsou z Obi (nebo Baumaxu) a cenově to není až tak drahé. Mně to kupovali naši, takže cenou si nejsem jistá, ale myslím, že říkali, že krabička cca 25cm stála necelou stovku nebo větší balení (cenově výhodnější) kolem 150. Já chtěla toto hlavně proto, že se to dá prát. Háčkovala jsem žábu pro dceřinu kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat