Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
veveruskaa píše:
ladu to je nádhera, co to je za přízi?a prosím mohla bys ještě vyfotit zboku, detail na ty klapičky a copky?
![]()
Příspěvek upraven 13.11.11 v 13:00
Dík ![]()
Vlna se jmenuje Tera a je od Vlniky, ale není to taková ta měkoučká, ale líbila se mi.
Byly to moje první klapičky, tak jsou nedokonalé, ale já to vychytám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Ještě jsem si vzpomněla - koupilla jsem hodně kvalitní 100% vlnu (je měkoučká, sama dělá nádherné proužky), že z ní upletu Máje vlňáčky a naimpregnuju je. jenže ta vlna je tak kvalitní, že naimpregnovat nejde (a po vyprání není vůbec poznat, že se prala). Tak jsem kalhotky (po několika pokusech impregnace) vypárala, upletla ponožku a pak z toho zbytku (chtěla jsem mít kalhotky dvoje, ale ty druhé jsem naštěstí uplést nestihla) upletla druhou. A bylo to moc vtipný, jak byla každá jiná. Tak jsem vlnu dokoupila, upletla ještě jednu ponožku a tu z párané vlny rozpářu a udělám ponožky pro Máju (takže budou snad obě stejné). Není nad kvalitní materiál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vercaa píše:J-a-n-k-a píše:to jsem byla já:) háčkuje se dobře,jen je tvrdší, zítra snad dodělám,dám sem pak foto!
Myšičko to je dobré
Macíku a co tohle je to příze č. 041 http://www.janrejda.cz/index.php?… to by nemohlo být na medvědy? Už to tu někdo dával a slíbil,že řekne jak se s tím háčkuje.Nevím kdo to byl
já tu přízi vůbec nevidím, jen hlavní stránku toho obchodu …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
letenia píše:
taky máme upletené vlňáčky (babička vyrobila), jen vím, že vlna nesmí být upravována - tzv. superwash, aby šly naimpregnovat. Naše fungují, vlnu jsem kupovala na zlatíčku.hkac píše:
Ještě jsem si vzpomněla - koupilla jsem hodně kvalitní 100% vlnu (je měkoučká, sama dělá nádherné proužky), že z ní upletu Máje vlňáčky a naimpregnuju je. jenže ta vlna je tak kvalitní, že naimpregnovat nejde (a po vyprání není vůbec poznat, že se prala). Tak jsem kalhotky (po několika pokusech impregnace) vypárala, upletla ponožku a pak z toho zbytku (chtěla jsem mít kalhotky dvoje, ale ty druhé jsem naštěstí uplést nestihla) upletla druhou. A bylo to moc vtipný, jak byla každá jiná. Tak jsem vlnu dokoupila, upletla ještě jednu ponožku a tu z párané vlny rozpářu a udělám ponožky pro Máju (takže budou snad obě stejné). Není nad kvalitní materiál.
Jj, já vím. Mám jinou superwash, ale s touhle kvalitní absolutně nesrovnatelná. Já mám teda asi i špatný lanolin, ale už to řeším a příště to snad dopadne jinak. Tahle vlna (Merino Exclusive) je kvalitou úplně někde jinde. Ona je i vysrážená a prostě upravená tak, aby po vyprání vypadala pořád stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
laducha píše:veveruskaa píše:Dík
ladu to je nádhera, co to je za přízi?a prosím mohla bys ještě vyfotit zboku, detail na ty klapičky a copky?
![]()
Vlna se jmenuje Tera a je od Vlniky, ale není to taková ta měkoučká, ale líbila se mi.
Byly to moje první klapičky, tak jsou nedokonalé, ale já to vychytám
neboj to vymakáš
ono to zepředu nebylo moc vidět, já myslela, že jsou nějak speciálně ty copky napojené na ty klapky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky krásné výrobky,vlastní i od babičky ![]()
Macíku-medvědi ,paráda,mě se líbí oba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:laducha píše:neboj to vymakášveveruskaa píše:Dík
![]()
Byly to moje první klapičky, tak jsou nedokonalé, ale já to vychytámono to zepředu nebylo moc vidět, já myslela, že jsou nějak speciálně ty copky napojené na ty klapky…
Ne, jen jsem nechala na konci klapky asi 5 ok a do každého dala dvě nitě a z těch pak copánky upletla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj kočky, dočtu vzápětí, nejdřív vložím fotky zimní čepky k bundě pro malého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:Vercaa píše:já tu přízi vůbec nevidím, jen hlavní stránku toho obchodu …J-a-n-k-a píše:to jsem byla já:) háčkuje se dobře,jen je tvrdší, zítra snad dodělám,dám sem pak foto!
Myšičko to je dobré
Macíku a co tohle je to příze č. 041 http://www.janrejda.cz/index.php?… to by nemohlo být na medvědy? Už to tu někdo dával a slíbil,že řekne jak se s tím háčkuje.Nevím kdo to byl
Veveruško na té hlavní stránce si rozklikni SILNÁ ZIMNÍ a pak přízi Golem a č. 041
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem zkusila jednu čapku jen z předních a zadních rel. sloupků. Spotřeba byla docela velká (2,5 klubíčka comfortu), ale je teplá jako blázen
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terad pěkné líbí se mi ten tenký pásek na ní a modelka šikulka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplatila jsem jí křupkou
. Zítra jdu ještě pro jedno klubíčko a dodělám šálu tak z rel. sloupků a pak jí musím začistit, ještě tam trčí příze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit