Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30627
13.11.11 17:16
veveruskaa píše:
ladu to je nádhera, co to je za přízi? :think: a prosím mohla bys ještě vyfotit zboku, detail na ty klapičky a copky? :wink: :mrgreen:Příspěvek upraven 13.11.11 v 13:00

Dík :wink:
Vlna se jmenuje Tera a je od Vlniky, ale není to taková ta měkoučká, ale líbila se mi.
Byly to moje první klapičky, tak jsou nedokonalé, ale já to vychytám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
13.11.11 18:15
taky máme upletené vlňáčky (babička vyrobila), jen vím, že vlna nesmí být upravována - tzv. superwash, aby šly naimpregnovat. Naše fungují, vlnu jsem kupovala na zlatíčku.
hkac píše:
Ještě jsem si vzpomněla - koupilla jsem hodně kvalitní 100% vlnu (je měkoučká, sama dělá nádherné proužky), že z ní upletu Máje vlňáčky a naimpregnuju je. jenže ta vlna je tak kvalitní, že naimpregnovat nejde (a po vyprání není vůbec poznat, že se prala). Tak jsem kalhotky (po několika pokusech impregnace) vypárala, upletla ponožku a pak z toho zbytku (chtěla jsem mít kalhotky dvoje, ale ty druhé jsem naštěstí uplést nestihla) upletla druhou. A bylo to moc vtipný, jak byla každá jiná. Tak jsem vlnu dokoupila, upletla ještě jednu ponožku a tu z párané vlny rozpářu a udělám ponožky pro Máju (takže budou snad obě stejné). Není nad kvalitní materiál :jazyk: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 18:16
Vercaa píše:
J-a-n-k-a píše:
Myšičko to je dobré
Macíku a co tohle je to příze č. 041 http://www.janrejda.cz/index.php?… to by nemohlo být na medvědy? Už to tu někdo dával a slíbil,že řekne jak se s tím háčkuje.Nevím kdo to byl
to jsem byla já:) háčkuje se dobře,jen je tvrdší, zítra snad dodělám,dám sem pak foto!

já tu přízi vůbec nevidím, jen hlavní stránku toho obchodu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.11.11 18:19
letenia píše:
taky máme upletené vlňáčky (babička vyrobila), jen vím, že vlna nesmí být upravována - tzv. superwash, aby šly naimpregnovat. Naše fungují, vlnu jsem kupovala na zlatíčku.
hkac píše:
Ještě jsem si vzpomněla - koupilla jsem hodně kvalitní 100% vlnu (je měkoučká, sama dělá nádherné proužky), že z ní upletu Máje vlňáčky a naimpregnuju je. jenže ta vlna je tak kvalitní, že naimpregnovat nejde (a po vyprání není vůbec poznat, že se prala). Tak jsem kalhotky (po několika pokusech impregnace) vypárala, upletla ponožku a pak z toho zbytku (chtěla jsem mít kalhotky dvoje, ale ty druhé jsem naštěstí uplést nestihla) upletla druhou. A bylo to moc vtipný, jak byla každá jiná. Tak jsem vlnu dokoupila, upletla ještě jednu ponožku a tu z párané vlny rozpářu a udělám ponožky pro Máju (takže budou snad obě stejné). Není nad kvalitní materiál :jazyk: .

Jj, já vím. Mám jinou superwash, ale s touhle kvalitní absolutně nesrovnatelná. Já mám teda asi i špatný lanolin, ale už to řeším a příště to snad dopadne jinak. Tahle vlna (Merino Exclusive) je kvalitou úplně někde jinde. Ona je i vysrážená a prostě upravená tak, aby po vyprání vypadala pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 18:53
laducha píše:
veveruskaa píše:
ladu to je nádhera, co to je za přízi? :think: a prosím mohla bys ještě vyfotit zboku, detail na ty klapičky a copky? :wink: :mrgreen:Příspěvek upraven 13.11.11 v 13:00
Vlna se jmenuje Tera a je od Vlniky, ale není to taková ta měkoučká, ale líbila se mi.
Byly to moje první klapičky, tak jsou nedokonalé, ale já to vychytám 8-)

neboj to vymakáš :wink: ono to zepředu nebylo moc vidět, já myslela, že jsou nějak speciálně ty copky napojené na ty klapky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
13.11.11 18:58

Holky krásné výrobky,vlastní i od babičky :potlesk:
Macíku-medvědi ,paráda,mě se líbí oba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
13.11.11 18:58
veveruskaa píše:
laducha píše:
veveruskaa píše:
Byly to moje první klapičky, tak jsou nedokonalé, ale já to vychytám 8-)
neboj to vymakáš :wink: ono to zepředu nebylo moc vidět, já myslela, že jsou nějak speciálně ty copky napojené na ty klapky…

Ne, jen jsem nechala na konci klapky asi 5 ok a do každého dala dvě nitě a z těch pak copánky upletla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.11.11 21:25

Ahoj kočky, dočtu vzápětí, nejdřív vložím fotky zimní čepky k bundě pro malého :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.11.11 21:26

s bundou dohromady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
veveruskaa píše:
Vercaa píše:
J-a-n-k-a píše:
Myšičko to je dobré
Macíku a co tohle je to příze č. 041 http://www.janrejda.cz/index.php?… to by nemohlo být na medvědy? Už to tu někdo dával a slíbil,že řekne jak se s tím háčkuje.Nevím kdo to byl
to jsem byla já:) háčkuje se dobře,jen je tvrdší, zítra snad dodělám,dám sem pak foto!
já tu přízi vůbec nevidím, jen hlavní stránku toho obchodu …

Veveruško na té hlavní stránce si rozklikni SILNÁ ZIMNÍ a pak přízi Golem a č. 041

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

Terry krásná! moc hezké barvičky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
13.11.11 21:27

Tery hezké k bundě pasuje a pěkný model

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
13.11.11 21:29

Tak jsem zkusila jednu čapku jen z předních a zadních rel. sloupků. Spotřeba byla docela velká (2,5 klubíčka comfortu), ale je teplá jako blázen :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
13.11.11 21:33

Terad pěkné líbí se mi ten tenký pásek na ní a modelka šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
13.11.11 21:37

Uplatila jsem jí křupkou :mrgreen: . Zítra jdu ještě pro jedno klubíčko a dodělám šálu tak z rel. sloupků a pak jí musím začistit, ještě tam trčí příze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat