Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
13.11.11 09:01

Maci ten první medvěd byl fakt lepší, teda ta příze :think: čepičky jsou moc pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 09:04
pannda píše:
Taky jsem ted dokončila :-) . Máš hezkou práci, mě se líbí oba, ale malinko více ten druhý :potlesk: …jen to kolem čumáčku jsi měla nechat bez té hnědé kontury…

Pandi super čepka :potlesk: koukala jsem, ty střídáš různě dlouhé sloupky? není pak ta čepka nestejně pružná? nebo to nevadí ? :think: a obháčkováváš dlouhýma sloupkama ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
13.11.11 09:28

Macíku, obě jsou pěkné, ale mi se osobně víc líbí ta příze nahoře. To je ta původní?
Mirabelle, babička šikovná,já jsem taky taková babička, ale na tvoji maminku zatím fakt nemám.Dlouho jsem nic nědělala můžu říct tak 20 let a budu mít dvojčátka vnoučky tak jsem zatím udělala 2 čepičky.
Hkac fakt dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
13.11.11 10:16

Děkuji za milé přivítání.

Macíku, mě se taky víc líbí ten první medvídek, ta příze k němu víc jde (taky mám v plánu jednoho udělat, až dorazí vlna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
13.11.11 10:51

Chválím všechny výrobky :palec:

Macíku, mně se ty čepice líbí obě :wink:

Já jsem trošku vytunila svůj poslední počin a tady je na „modelce“

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/…661376_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.11.11 12:45

holky díky..
jj ten první to je ten původní! no jo jenže prostě není a ta příze už ani nebude! :cert: takže jsem musela řešit jinou!
hkac krááása
ostatní taky! jste holky vážně šikulky!! :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 12:57
hkac píše:
můj další výtvor, opět ze zbytků :lol:

nádhera, je vidět, že zbytky jdou dobře upotřebit, jdu párat staré ponožky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 12:59

ladu to je nádhera, co to je za přízi? :think: a prosím mohla bys ještě vyfotit zboku, detail na ty klapičky a copky? :wink: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.11.11 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
13.11.11 13:00

mirabel na tom bílém svetříku ten vzorek je stráášně pěkný!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.11.11 13:00
veveruskaa píše:
hkac píše:
nádhera, je vidět, že zbytky jdou dobře upotřebit, jdu párat staré ponožky :lol: :lol:

Já mám na vlně (tím teda myslím jakoukoliv přízi) závislost, takže když něco koupím, tak ani nevím dopředu na co a pak teprve vymýšlím, co z toho, aby mi to stačilo. A pak se mi kolikrát stane, že dost zbyde.

Tu fialovou jsem měla na čepičkách pro holky v kombinaci s růžovou, ale Mája z čepičky vyrostla a Anežka už k tomu nemá oblečení. Tak se to teď hodilo. Ta barevná Camilla (růžovo-oranžová) už není, tak jsem musela doplnit čistě oranžovou.

Maciku, a z čeho teda teď děláš ty medvědy? A je tu někde návod? Že bych zkusila zas něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 13:06

Hkac :palec: fakt jdu probrat ty ponožky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.11.11 13:09
veveruskaa píše:
Hkac :palec: fakt jdu probrat ty ponožky :mrgreen:
:mrgreen: A zúplných zbytků (hlavně teda z nepříjemného materiálu nebo nepoužitelné barvy) dělám sítě. Už mi chybí jen jedna a budeme mít ověšené všechny volné stěny :lol: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.11.11 13:12

Ještě jsem si vzpomněla - koupilla jsem hodně kvalitní 100% vlnu (je měkoučká, sama dělá nádherné proužky), že z ní upletu Máje vlňáčky a naimpregnuju je. jenže ta vlna je tak kvalitní, že naimpregnovat nejde (a po vyprání není vůbec poznat, že se prala). Tak jsem kalhotky (po několika pokusech impregnace) vypárala, upletla ponožku a pak z toho zbytku (chtěla jsem mít kalhotky dvoje, ale ty druhé jsem naštěstí uplést nestihla) upletla druhou. A bylo to moc vtipný, jak byla každá jiná. Tak jsem vlnu dokoupila, upletla ještě jednu ponožku a tu z párané vlny rozpářu a udělám ponožky pro Máju (takže budou snad obě stejné). Není nad kvalitní materiál :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.11.11 13:37
hkac píše:
Ještě jsem si vzpomněla - koupilla jsem hodně kvalitní 100% vlnu (je měkoučká, sama dělá nádherné proužky), že z ní upletu Máje vlňáčky a naimpregnuju je. jenže ta vlna je tak kvalitní, že naimpregnovat nejde (a po vyprání není vůbec poznat, že se prala). Tak jsem kalhotky (po několika pokusech impregnace) vypárala, upletla ponožku a pak z toho zbytku (chtěla jsem mít kalhotky dvoje, ale ty druhé jsem naštěstí uplést nestihla) upletla druhou. A bylo to moc vtipný, jak byla každá jiná. Tak jsem vlnu dokoupila, upletla ještě jednu ponožku a tu z párané vlny rozpářu a udělám ponožky pro Máju (takže budou snad obě stejné). Není nad kvalitní materiál :jazyk: .
:lol: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.11.11 13:56
hkac píše:

Jejda Helči, to musíš už pléct ze zbytečků kvůli tomu že jsem ti v tu středu nemohla vlnu předat :oops: :think: tento týden to asi nedáme, mám to tam nějak napraný a hlavně je děsná zima :-( brrrrrrrrrr :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat