Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1088
14.11.11 08:43
Taky super, holky vy jste fakt šikulky :-)
Terrad píše:
Tak jsem zkusila jednu čapku jen z předních a zadních rel. sloupků. Spotřeba byla docela velká (2,5 klubíčka comfortu), ale je teplá jako blázen :-D .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.11.11 08:44
Dokonalá, já na tomhle typu čepiček ulítávám :lol:
Terryfox píše:
Jo a nákrčník jsem dodělala, ufff :jazyk: Ale foto nemám, no je stejně jen světle modrý, aby ladil k té zimní ušance a bundě :wink:
Ale našla jsem fotky mého „majstrštyku“ :lol: Dělal jsem dle návodu na MMB žirafí čepuli, myslím, že je krásná :srdce: :huban: :srdce: Ale malej se toho zvířete trochu bojí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 08:45

čepička pro chlapečka kamarádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 08:46

pohled zboku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 08:47

aplikace pejska, ale nehodí se mi k tomu nějak, asi udělám něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.11.11 08:49

Veveruško čepička je fakt pěkná! kombinace barev se mi moc líbí! a pejsek se povedl! já bych už na ní nedávala nic… ale určitě něco vymyslíš
jak děláš ten vzorek s tím př rel. sl.???? když začínáš máš to nějak rozpočítané?? je mi jasné že pak už se držíš toho jak jsi začla.. jde mi o ten začátek.. dík. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.11.11 08:50
Super, pěkné barvy. Já se už nemůžu dočkat až mi přijde vlna, jak vidím vaše čepičky, tak mě už svrbí ruce :lol: Jo a veverusko vidím to správně pod čepičkou garfielda? :mrgreen:
veveruskaa píše: čepička pro chlapečka kamarádky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 08:57

Maci, já to dělala přesně podle návodu http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
a ve 3. řadě se začíná s reliéfníma sloupkama, jinak postup úplně stejný jako když děláš jen DS, akorát po 2 řo, se hned dělají 2 předníRS a pak DS a zdvojený DS, tak aby to odpovídalo té řadě, snad jsem to napsala dobře :think: a ono to vyplyne samo
o, jen je ten vzor dost pružný, a zdálo se mi to moc široké, (malej je přecijen prcek)tak jsem to dole stáhla rakovýma okama ob očko… nechtěla jsem dělat KS , bo by se mi narušil ten reliéf :think:

• a moc se mi tam nehodí barvy té aplikace, zkusím udělat stonožku, ale až někdy až bude nálada, návštěva se prozatím odkládá na neurčito…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 08:58
letenia píše:
Super, pěkné barvy. Já se už nemůžu dočkat až mi přijde vlna, jak vidím vaše čepičky, tak mě už svrbí ruce :lol: Jo a veverusko vidím to správně pod čepičkou garfielda? :mrgreen:
veveruskaa píše: čepička pro chlapečka kamarádky

jj je to garfield, modelce je čepka malá a vhodnějšího plyšáka jsem nenašla :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 09:02

a děkuju z pochvalu, šlo to celkem rychle, je to malá čepka… materiál DORA

Maci ale mám pocit, že ta Dora co jsem brala u paní Pavlíny je nějaká tenčí, než tu co jsem měla doma, co jsem koupila v galanterce :wink: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.11.11 09:26

neříkej! fakt je tenčí??? čekám balíček buď dnes nebo zítra.. a za návod díky.. taky to zkusím až se zbavím všech těch medvědů.. a tak.. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 09:37
Macík74 píše:
neříkej! fakt je tenčí??? čekám balíček buď dnes nebo zítra.. a za návod díky.. taky to zkusím až se zbavím všech těch medvědů.. a tak.. :wink: :palec:

no nevím, mi se to zdá :think: , oproti tomu co jsem dělala tu svoji úplně první čepku, tak ta tyrkysová, nebo co to je za odstín, tak je silnější ( ta mi právě ještě zbyla) :think: , ale určitě to není paní pavlínou, spíš asi výrobce udělal inovaci, možná :think: :nevim:

• Jo a v tom návodu se píše, že vzadu pak vycházejí 3RS vedle sebe, ale nevím čím to, mě to vyšlo normálně, všechny RS po 2 vedle sebe :think: :wink: , jestli jsem nedělala něco špatně :lol: , ale snad ne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.11.11 09:48

holky ještějendou prosím poradte mi jak děláte ty střapce na konci ušanky…neím jak to pak připevnit na ouška, jen přišít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
14.11.11 10:00

Holky jdu se pochlubit s ušankou :-)

• Citovat
  • Upravit
PetkaSv
14.11.11 10:01

Na Bětuli :-)

• Citovat