Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
14.11.11 13:44
Terryfox píše:
Jééé, to je krásný psík, moc povedený, návod je na MMB, že jo? :wink:
veveruskaa píše:
aplikace pejska, ale nehodí se mi k tomu nějak, asi udělám něco jiného :think:

jj je to Pejsek alá Next

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.11.11 13:45

vatelín co je do zimních bund jde taky prát.. zkus někoho kdo u vás šije ' ale i v galanterii se dá asi koupit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142

Marti, bezva, díky za info, zkusím tedy sehnat vatelín :wink: Omrkla jsem Tvou tvorbu, jsi šikulka převeliká :potlesk: Mně se nejvíc líbí nějaký takovýhle medvídek, takovýho udělám Matýmu :srdce:

https://www.facebook.com/photo.php?…

Macík74 píše:
Terry já zašla do obchůdku u nás.. paní šije a dostala jsem od ní zdarma vatelín co je bund.. trošku mi ho ustřihla! a ten je super! jinak jsem dělala už nějaké medvědy, ale KUKY je nejhezčí! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
Macík74 píše:
Terry já zašla do obchůdku u nás.. paní šije a dostala jsem od ní zdarma vatelín co je bund.. trošku mi ho ustřihla! a ten je super! jinak jsem dělala už nějaké medvědy, ale KUKY je nejhezčí! :srdce:

maci a co je to za přízi, ze které jsi Kukyho dělala? a je na to nějaký návod? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.11.11 13:46

zlatá, děkuju za odkaz na návod :potlesk:

veveruskaa píše:
Terryfox píše:
Jééé, to je krásný psík, moc povedený, návod je na MMB, že jo? :wink:
veveruskaa píše:
aplikace pejska, ale nehodí se mi k tomu nějak, asi udělám něco jiného :think:
jj je to Pejsek alá Next
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.11.11 13:47

Děkuju za další bezva tip :potlesk: tak já uvidím, co seženu a tím toho medvěda vycpu :pankac:

hkac píše:
Terryfox píše:
Jinak kočky, k letošním Vánocům plánuju udělat manželovi, mamce a tetě na klíče nějaké háčkované zvíře :lol: Líbil se mi ten nápad z kindervajíček, moc pěkné :potlesk: Pak taky chci synkovi udělat háčkovaného medvídka :-) A hned se vás zeptám, pokud s tím máte některá zkušenost, čím ta zvířata vycpáváte? Vata by asi časem jakoby slehla, co? :think: Tak nějakou věc z galanterky, vatelín, nebo jak se jmenuje to, co je v zimních bundách? A dá se to běžně koupit? :think: Díky za případné reakce :wink:
Já jsem vycpala kuličkami, co se dávají do polštářů. Myslím že jsou z Obi (nebo Baumaxu) a cenově to není až tak drahé. Mně to kupovali naši, takže cenou si nejsem jistá, ale myslím, že říkali, že krabička cca 25cm stála necelou stovku nebo větší balení (cenově výhodnější) kolem 150. Já chtěla toto hlavně proto, že se to dá prát. Háčkovala jsem žábu pro dceřinu kamarádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.11.11 14:01

Terry Kukyho jsem dělala z camilly, ale jde samzřejmě i z jiné příze a ne jen červené.. dokonce jsem dělalapro něj svetr a šály..
a návod hledej na MMB :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
14.11.11 14:33
Stune píše:
Terad no tak ta je parádní ;) další výzva :think:
Mas návod ;) :oops:

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

je to podle té fialkové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.11.11 16:17

Tak mam aplikaci, ale dala jsem kytičku, podle někoho tady, už si nepamatuju koho :oops: je to ta „polštářova“

Chtěla jsem toho motýlka, ale ani vám nebudu ukazovat jak dopad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
14.11.11 16:19

A jedna střapečková :) moje milovana fialová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
14.11.11 17:27

Vy jste zase pilně pracovaly, máte udělané krásné věcičky.
Já dnes kopila přízi tak taky začnu něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 17:51

stune ty taky jedeš :potlesk: :palec: perfektní :pankac: , copak motýlek se nepovedl? :think: já se na něj taky chystám… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
14.11.11 17:57

Taky jsem dneska byla na vlnu, mám smutný úkol, udělat čepice pro paní, co chodí na chemo a je bez vlasů. Chtěla dvě černé, ale já vzala jednu černou a jednu světlou šedou, aby nepůsobila tak smutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
14.11.11 17:58

Jinak výrobky krásné :palec:

Pak budu dělat na „kšeft“ proužkovanou čepici a nákrčník a dva fusáčky pro panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.11.11 18:23
laducha píše:
Taky jsem dneska byla na vlnu, mám smutný úkol, udělat čepice pro paní, co chodí na chemo a je bez vlasů. Chtěla dvě černé, ale já vzala jednu černou a jednu světlou šedou, aby nepůsobila tak smutně.

Ladu, jasně, to by chtělo veselejší barvy, v černé bude vypadat zbytečně smutně a staře a ještě víc unaveně :-( , ale přání je přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat