Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
16.11.11 12:06

Terry on je ten vatelín prodávaný v pásech jako látka… ale je to takové naducané.. a dá se to jakoby naškubat … uvidíš hele až to bude držet v ruce .. je to takové měkoučké.. a když naškubeš tak se to nadýchá a to duté vlákno by taky šlo.. :palec:
podle mě se ten vatelín chová podobně jako vata jen je takový nadýchanější.. a měkčí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 12:06

Poki, to je ono, co jsem myslela tou „vatou s kuličkami“ :wink: Jj, to bude bezvadný!!! :palec: Pokud seženu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.11.11 12:07

já bych řekla, že rozdíl mezi vatou a dutým vláknem je hlavně v tom, že dutý vlákno můžu oprat, nežmolkuje a drží tvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 12:08

Aha, ta bude taky bezva :palec: :palec: Tak jsem zvědavá, co seženu, pak vám, holky, poreferuju, jak jsme v Č. Budějovicích světový a co všechno se tu dá dostat :lol:

Macík74 píše:
Terry on je ten vatelín prodávaný v pásech jako látka… ale je to takové naducané.. a dá se to jakoby naškubat … uvidíš hele až to bude držet v ruce .. je to takové měkoučké.. a když naškubeš tak se to nadýchá a to duté vlákno by taky šlo.. :palec:
podle mě se ten vatelín chová podobně jako vata jen je takový nadýchanější.. a měkčí..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.11.11 12:08
Terryfox píše:
Poki, to je ono, co jsem myslela tou „vatou s kuličkami“ :wink: Jj, to bude bezvadný!!! :palec: Pokud seženu…

určitě seženeš, u nás je to malá pidigalanterka a mají - dokonce několik druhů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.11.11 12:09

já bych se krom galanterek a švadlenek ptala i tam, kde se prodávají látky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 12:21

Nj, to je dobrej nápad, děkuju :hug:

Jo a jináč, ženy, jsem vtipná, jak už jdu shánět výplň, ale na háček jsem ještě nesáhla, víte?? :lol: Takže třeba žádný zvíře ani nedokážu vytvořit… no, pak si tou výplní vycpu leda zadek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale ten už má viditelnej dost :mrgreen: :pankac:

poki píše:
já bych se krom galanterek a švadlenek ptala i tam, kde se prodávají látky :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.11.11 12:31
Terryfox píše:
Nj, to je dobrej nápad, děkuju :hug:

Jo a jináč, ženy, jsem vtipná, jak už jdu shánět výplň, ale na háček jsem ještě nesáhla, víte?? :lol: Takže třeba žádný zvíře ani nedokážu vytvořit… no, pak si tou výplní vycpu leda zadek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale ten už má viditelnej dost :mrgreen: :pankac:

poki píše:
já bych se krom galanterek a švadlenek ptala i tam, kde se prodávají látky :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.11.11 12:38

Terry to dáš!!!! nejsi měkoň!
uvidíš! některý návody jsou hezky psaný!!!!! tak děvenky moje mrkněte na to co jsem si dovezla..
a dnes mi přišla další zásilka - DORA a řekla bych že takovou už kupuju normálně.. a přišel mi BAMBULKOVAČ! VYPADÁ DOBŘE! až zkkusím bambulku písnu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.11.11 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.11.11 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.11.11 12:40

holky to je POUZE HIT! pak ještě Dora nebudu vás zahlcovat! :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.11.11 12:40

Ty jo Maci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
16.11.11 12:43

No to jsou zásoby a pěkné barvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
16.11.11 12:49

dakuej kočky..
ja sa takto rozplívam na vaších dielach.. krááásnee!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat