Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Terry on je ten vatelín prodávaný v pásech jako látka… ale je to takové naducané.. a dá se to jakoby naškubat … uvidíš hele až to bude držet v ruce .. je to takové měkoučké.. a když naškubeš tak se to nadýchá a to duté vlákno by taky šlo.. ![]()
podle mě se ten vatelín chová podobně jako vata jen je takový nadýchanější.. a měkčí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki, to je ono, co jsem myslela tou „vatou s kuličkami“
Jj, to bude bezvadný!!!
Pokud seženu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych řekla, že rozdíl mezi vatou a dutým vláknem je hlavně v tom, že dutý vlákno můžu oprat, nežmolkuje a drží tvar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, ta bude taky bezva
Tak jsem zvědavá, co seženu, pak vám, holky, poreferuju, jak jsme v Č. Budějovicích světový a co všechno se tu dá dostat ![]()
Macík74 píše:
Terry on je ten vatelín prodávaný v pásech jako látka… ale je to takové naducané.. a dá se to jakoby naškubat … uvidíš hele až to bude držet v ruce .. je to takové měkoučké.. a když naškubeš tak se to nadýchá a to duté vlákno by taky šlo..
podle mě se ten vatelín chová podobně jako vata jen je takový nadýchanější.. a měkčí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terryfox píše:
Poki, to je ono, co jsem myslela tou „vatou s kuličkami“Jj, to bude bezvadný!!!
Pokud seženu…
určitě seženeš, u nás je to malá pidigalanterka a mají - dokonce několik druhů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych se krom galanterek a švadlenek ptala i tam, kde se prodávají látky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nj, to je dobrej nápad, děkuju ![]()
Jo a jináč, ženy, jsem vtipná, jak už jdu shánět výplň, ale na háček jsem ještě nesáhla, víte??
Takže třeba žádný zvíře ani nedokážu vytvořit… no, pak si tou výplní vycpu leda zadek
Ale ten už má viditelnej dost
![]()
poki píše:
já bych se krom galanterek a švadlenek ptala i tam, kde se prodávají látky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terryfox píše:
Nj, to je dobrej nápad, děkuju![]()
Jo a jináč, ženy, jsem vtipná, jak už jdu shánět výplň, ale na háček jsem ještě nesáhla, víte??
Takže třeba žádný zvíře ani nedokážu vytvořit… no, pak si tou výplní vycpu leda zadek
![]()
![]()
Ale ten už má viditelnej dost
poki píše:
já bych se krom galanterek a švadlenek ptala i tam, kde se prodávají látky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terry to dáš!!!! nejsi měkoň!
uvidíš! některý návody jsou hezky psaný!!!!! tak děvenky moje mrkněte na to co jsem si dovezla..
a dnes mi přišla další zásilka - DORA a řekla bych že takovou už kupuju normálně.. a přišel mi BAMBULKOVAČ! VYPADÁ DOBŘE! až zkkusím bambulku písnu! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky to je POUZE HIT! pak ještě Dora nebudu vás zahlcovat!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dakuej kočky..
ja sa takto rozplívam na vaších dielach.. krááásnee!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit